WSOP ME vinder Jonathan Duhamel giver USD 900000 til sin ven

Det er mere end velkendt at man i poker kredsene, bytter eller køber procenter i hinanden ved større pokerbegivenheder. Dels for liren skyld og for at gøre den økonomiske risiko mindre, vælger pokerspillere ofte at skyde penge i hinanden eller bytte procenter af eventuelt gevinst. Nogle gange går det naturligvis bedre end andre gange og det er langt fra hver gang det er profitabelt, men de gange hvor det lykkes kan selv en lille investering i en anden pokerspiller blive til en yderst god forretning.

Tjente på staking

Det kan i hvert fald WSOP ME vinderen Jonathan Duhamels kammerat skrive under på, da han kunne få en bid af kagen efter Jonathans sejr. Jonathan havde nemlig givet hans kammerat, som i øvrigt var den eneste der fik lov, til at købe 1 % i ham for $100. Hvilket viste sig at blive en særdeles god investering for kammeraten, der nu kan se frem til at få 1 % af Jonathan Duhamels samlede penge præmie på $9.000.000 for sin sejr ved dette års WSOP ME i Las Vegas.

Kammeraten har godt nok ikke fået sine penge endnu, men det skal skyldes nu ikke at Jonathan har tænkt sig at løbe fra sin aftale. Det er udelukkende fordi at Jonathan Duhamel er bosat i Canada, og derfor har nogle skattetekniske udfordringer med at få sine penge fra USA. Derfor skal han lige have undersøgt hvordan han kan slippe af sted med at betale mindst muligt i skat.

Jonathan Duhamel der i øvrigt efter sin sejr er blevet en del af Team PokerStars, kan til dagligt findes ved online filten hos PokerStars. Kunne du tænke dig at prøve kræfter med den nuværende verdens mester i poker, har du her en fin mulighed for at sætte dig til bords med Jonathan Duhamel hos PokerStars.

Få $600 i bonus hos PokerStars

Hent din PokerStars konto her og få en match bonus på 100 % op til $600 ved brug af PokerStars kampagne kode PSP7824.

Spil på verdens største pokerside