VIP Summit Club hos Everest Poker

Det kan være svært at gennemskue diverse VIP programmer rundt omkring, men hos Everest Poker har de valgt at gøre kravene og fordelene særdeles gennemskuelige så du ved lige præcis hvad du kan forvente af dit spil hver eneste måned. Det er muligt at opnå svimlende høje belønninger, og det er blot en lille del af dette gode tilbud for alle nye spillere hos Everest Poker. Spillere som er særligt aktive vil kunne opnå at blive en del af enten The Death Zone eller The Summit som er de to højeste niveauer.

Et attraktivt VIP program

En af de ting som gør VIP programmet hos Everest Poker væsentligt mere attraktivt end så mange andre, er at man ganske enkelt får flere fordele end det ofte er tilfældet. Du kan få kontante præmier på op til $5.000 om måneden, mulighed for op til 750% bonus point, prioritetskundeservice og adgang til en helt særlig $3.500 freeroll. Disse mange lukrative ting gør det helt ideelt for spillere at vælge Everest Poker, og værdien er heller ikke til at tage fejl af når man først har prøvet deres cash game borde hvor fiskene står klar på stribe.

$500 velkomstbonus

Foruden VIP programmet skal du selvfølgelig også have en varm velkomst hos Everest Poker, og det betyder at du kan få en flot bonus på op til $500. Alt hvad du skal gøre for at få fat i denne er at indtaste koden WELCOME når du indskyder penge til din konto for første gang. Når dette er gjort vil du nemt og hurtigt kunne se pengene rasle ind og optjene vigtige point som bestemmer dit VIP niveau.

Gå på opdagelse i det store univers hos Everest Poker og bliv en del af verdens bedste VIP program med flotte belønninger og masser af ekstra præmier.