Vinder Gustav WSOPE High Roller Heads Up

I princippet burde danskeren allerede have haft sejren, armbåndet, æren og ikke mindst små 2.500.000 kroner sikret i No-Limit Hold’em High Roller Heads-Up WSOPE turneringen. Desværre for Gus Hansen så virker det som om at modstanderen Jim Collopy nærmest er usårlig i all in situationer.

Bedst af 3

Der spilles bedst af 3 matches i HU eventet og Gus Hansen fik let og elegant tilkæmpet sig en 1-0 føring samt et overordentligt godt udgangspunkt i den anden kamp. Spillerne ender all in hvor Gus har modstanderen dækket i følgende hånd

Gus har:

[a:k;7:k]

Collopy sidder med:

[k:h;9:s]

Floppet kommer med en 7er til Gus Hansen og da turn bringer det som kaldes en brick (blankt kort), så ser det udmærket ud for Danmarks kendteste pokerspiller. Desværre må Gustav se en nier ramme som det sidste kort og matchen skulle fortsætte lidt endnu. Tiltrods for Collopy’s dobling havde Gustav stadig et stort chip lead med 2.800.000 chips mod godt 1.000.000 til modstanderen.

Dette ændrede sig desværre til at blive helt lige, da Gus fik tildelt KK og modstanderne AQ og igen måtte Gus se boardet hjælpe modstanderne til en dobling.

Aftenens sidste hånd var åbenbart symptomatisk for forløbet da Gustav kommer godt ind igen med JJ mod 99 men endnu engang må give fortabt i en favorabel all in situation da Collopy denne gang fanger en nier på floppet. Rent faktisk må det siges at Gus har været umindeligt uheldig med ikke allerede nu at kunne adde titlen som WSOPE vinder til visitkortet.

Ikke retfærdigt kan man hævde men sådan er poker af og til og Gus selv havde heldet på sin side i kampen mod Phil Ivey hvor han skulle bruge en treer enten på turn eller river for at holde sig i live. Den kom og derfra kørte Gus Hansen toget over Neil Channing og Andrew Feldman førend han fortsatte de gode takter mod Collopy.

Gus må dog komme ind til den tredje og afgørende kamp i dag fuld af optimisme. Han har klart udspillet modstanderen og sker det igen vil det være rasendes uheldigt om Gus ikke kan tilføje en WSOPE title til hans mange andre triumfer.

Få $600 bonus hos Full Tilt Poker

Online kan Gus Hansen følges hos arbejdsgiveren Full Tilt Poker hvor du modtager op til $600 i Full Tilt Poker bonus.