Vind VIP EM billetter med odds hos Nordicbet

Spil på EM kvalifikationskampene hos Nordicbet, og odds dig til 2 særdeles værdifulde VIP billetter til Danmark mod Portugal kampen i Parken d.11. oktober 2011.

Nu er der langt mere på spil, end bare kolde kontanter når du oddser på EM kvalifikationskampene hos Nordicbet. Nordicbet har nemlig skudt en virkelig sjov og spændende konkurrence i gang hvor alle har mulighed for, at kunne oddse sig til en EM pakke. Pakken er bestående af 2 VIP billetter til EM kvalifikationskampen, mellem Danmark og Portugal, som bliver spillet i Parken d.11. oktober.

Udover du får adgang til denne populære fodboldkamp, hvor Christiano Ronaldo og resten af Portugals landshold kommer til Danmark, så får du også lidt godt til både maven og ganen med i pakken.

Du får nemlig også en speciel invitation til en lukket gourmet middag, hvor der naturligvis er inkluderet fri vin til maden.

En udsolgt landskamp

For dem der ikke var klar over det er det nævneværdigt, at der rent faktisk er udsolgt til Danmark – Portugal EM kampen i Parken. Alene ud fra det faktum, vil der være virkelig stor værdi i, at vinde en af de i alt 10 VIP EM pakker Nordicbet har været så venlige at sætte på højkant. Det bedste ved det hele er, at du ikke skal gøre noget udover det sædvanlige for, at sætte neglene i en af VIP EM pakkerne.

Regler for deltagelse om billetter

Det eneste du skal gøre er, at skal oddse som du plejer på EM kampene hos Nordicbet, og dermed automatisk være med i lodtrækningen om 2 x 2 VIP pakker til landskampen mellem Danmark og Portugal.

Du skal spille på EM kvalifikationen i fodbold, for et beløb på minimum 20 kr. inden d. 11. oktober. Du kan endvidere opnå ekstra lodsedler ved at spille på dansk håndbold i september måned. For hver gang du laver et spil på 20 kr. får du et ekstra lod til lodtrækningen om de 2 x 2 VIP EM billetter fra Nordicbet. Det er vigtigt, at dit sidste spil er afsluttet 12. oktober kl. 12. Både nr.1 og nr. 2 i lodtrækningen, vil vinde hver deres 2 stk. VIP EM billetter til Danmark mod Portugal.

Opret dig som kunde hos Nordicbet her, og gør krav på helt op til 1.000 kr. i skattefri startbonus fra Nordicbet. Husk at læse reglerne for frispilning af din bonus før du sætter penge ind. I skrivende stund skal bonusbeløbet omsættes 6 gange til odds 1.80 eller højere, hvilket faktisk er ganske rimelige krav og ikke umulige at opfylde.

Vind EM billetterne her!