Vind din bid af USD 100 000 hos Bet24 Poker hver uge

Hver uge, kan du deltage i den store søndagsturnering hos Bet24 Poker, hvor der minimum vil være $100.000 i den store præmiepulje. Vind stort hos Bet24 Poker.

Tænk man med garanti kan komme tilbage til Bet24 Poker, søndag efter søndag, og spille med om en garanteret præmiepulje på $100.000. Det kræver i princippet bare 2 ting for, at du kan deltage i Bet24 pokerturneringen om søndagen.

Indskud på $108

Det kræver du har en Bet24 Poker konto, samt at du har penge stående på din pokerkonto. Helt præcist skal du minimum have $108 stående på din Bet24 Poker konto. Det er nemlig hvad det koster, at købe dig ind i denne fantastiske online pokerturnering hos Bet24 Poker.

Turneringen er det man kalder for en rebuy turnering, hvilket vil sige, at man har mulighed for at købe sig ind flere gange, hvis man skulle være uheldig at blive slået ud af turneringen. Dog skal man huske på, at dette kun er tilladt og muligt, indenfor den første time der spilles.

Du kan derfor vælge at satse lidt mere i starten, og tage lidt flere chancer end normalt, da du blot kan købe dig ind i turneringen igen. Du kan selvfølgelig også vælge, at spille den som en normal pokerturnering, og se om du ikke kan nøjes med kun at betale $108.

Når den første time er gået, er der yderligere mulighed for, at købe ekstra pokerchips, i forbindelse med add on perioden. Her kan du for yderligere $100 tilføje det tilladte antal pokerchips til dem du allerede har i forvejen.

Præmiepuljen overstiger ofte $100.000

Både rebuy og add on gebyrerne bliver selvfølgelig føjet til den samlede præmiepulje, så der er altså stor chance for at den samlede præmiepulje overstiger de $100.000. Der er med andre ord stor chance for, at det kan ende med en gigantisk hovedpræmie til vinderen af $100.000 rebuy turneringen hos Bet24 Poker.

Uanset hvor mange penge du ender med at vinde hos Bet24 Poker, er alle præmiepengene heldigvis 100 % skattefrie, hvilket må siges at være en kæmpe fordel. Det er nemlig sådan, at alle præmiepenge og sågar pokerbonusser hos Bet24 Poker er skattefrie. Derfor er den store Bet24 Poker bonus på op til $600, selvfølgelig også skattefri for alle danske kunder.

Hent din skattefrie Bet24 Poker bonus på op til $600 her, i forbindelse med din første indbetaling.

Få din Bet24 Poker bonus her!