Vind din andel af USD 150000 med William Hill Poker

Hvis du føler du ikke bliver belønnet nok for dine store præstationer i multi-table turneringer bør du blive kunde hos William Hill Poker. Med et stort $150.000 race udelukkende for MTT spillere er der masser af kontante grunde til at spille poker hos William Hill Poker. Der er som omtalt præmier for hele $150.000, og som noget helt nyt vil de 20 bedste spillere blive belønnet med en pakke til WSOP i Las Vegas 2011. Dermed kan du sikre dig en plads til verdensmesterskaberne gratis ved blot at spille online turneringer. Alle nye kunder hos William Hill Poker kan deltage i denne fantastiske promovering, og det er bestemt værd at bemærke at dine gevinster i denne store promotion ikke påvirker din månedlige VIP bonus eller sign-up bonus. Med andre ord kan du få uhyre meget ud af dit spil ved at blive kunde hos William Hill Poker.

100 års erfaring med gambling

Download William Hill Poker og få verdensklasse behandling af den anerkendte gamle britiske bookmaker, der har eksisteret siden før år 1900.

Det store race kører frem til den 31. maj hvor de dygtigste spillere vil blive belønnet med de mange flotte præmier. Udover præmier for $150.000 vil alle spillerne der deltager i denne promotion få adgang til en stor månedlig $2.500 freeroll. Den store freeroll turnering er en nem og gratis vej til at finpudse sit spil inden at vinderen skal kåres og sætter kurs mod Las Vegas i selskab med de flinke folk fra William Hill Poker.

Kom med til WSOP

Som fortalt tidligere får de 20 bedste spillere en gratis pakke til WSOP 2011. Hver pakke har en værdi af $5.000 og inkluderer indskud til en valgfri turnering på op til $1.000 samt penge til fly, hotel og alt andet. Dermed skal du blot fokusere på at spille poker og vinde en af de mange spændende turneringer som er på programmet i dette års kommende udgave af World Series of Poker.

Opret din William Hill konto her!