Verdens bedste bank system hos Classic Poker

Siden at Classic Poker tilbage i 2007 slog dørene op for deres nye pokerside på Boss Media netværket har det altid været spillerne der er kommet i første række. Dette har blandt andet gjort at Henrik Witt har ansøgt det danske skattevæsen om hvorvidt at penge vundet hos Classic Poker er fritaget fra beskatning, og som de fleste ved blev svaret ja. Det er dog ikke kun skattefri poker man kan drage fordel af ved at være kunde her. Du kan nemlig også benytte dig af verdens bedste mulighed for at indsætte og udbetale penge til din konto hos Classic Poker.

Så enkelt er det

For at indsætte penge til din konto via netbank skal du bare besøge Classic Poker og finde deres konto numre. Husk at angive dit ECASH nummer i din overførsel så Classic Poker ved hvor de skal indsætte dine penge, og vupti så vil der være midler på din poker konto inden for 2 dage. Dette er den absolut nemmeste og mest sikre måde at overføre penge til ens konto på, og det er også særdeles nemt at lave udbetalinger. Dette foregår nemlig også via kontooverførsel der gør det nemt at få ens gevinster ud fra ens konto hurtigt og gnidningsfrit.

Bonus til nye kunder

Som Danmarks ældste skattefrie pokerrum og kundeservice af en helt særlig kaliber er Classic Poker på mange måder et naturligt valg for danske kunder, men der følger skam også kontante fordele med. Nye kunder vil modtage en 200 % bonus på op til €1000 automatisk når deres første indskud er foretaget, og denne bonus spiller man så fri ved at optjene FPP point som kan gøres ved at deltage i alle former for ægte penge spil. Dette gælder både cashgames, STT og MTT turneringer.