UB Poker Turneringer

Det er snart tid for dette års udgave af UBOC som spilles for femte år i træk. Turneringsserien har mere end 4 million dollar si garanterede præmier og påbegyndes d. 18. august. I alt spilles der 20 events hvor den største har en hel million dollars garanteret og kræver et indskud på $1000.

God ide at spille hos UB Poker

Det kan bestemt betale sig at spille på UB Poker ,tidligere kendt som Ulimate Bet, op til turneringsstart da der findes masser af satellitter til de mange events og alle points du optjener i perioden kan bruges på nogle af de mange gratis turneringer hvor UB giver sæder væk.

UBOC5 afholdes i samarbejde med søstersiden Absolute Poker som har samme ejere og opererer på CERUES netværket. UB Poker er mest kendt for at have engageret Phil Hellmuth som også kendes under navnet The Poker Brat og hans 11 WSOP armbånd er stadig rekord og tegner ikke til at blive slået for øjeblikket.

En anden kendis som også promoter UB Poker er Howard Lederers søster, Annie Duke der er forsvarende NBC Heads Up mester og har mange meriterende turnings resultater under bæltet. Howard Lederer er en af bagmændene bag verdens næststørste pokerside Full Tilt Poker hvor de to danske spillere Gus Hansen og Søren Kongsgaard har kontrakt.

UBOC5 har som allerede nævnt hele tyve events hvor indskud varierer fra $150 op til $1000 og der kæmpes i en del forskellige pokervarianter. Fixed Limit Poker er af en eller anden grund ikke repræsenteret men til gengæld er der masser af Texas Hold’Em No Limit turneringer og et bredt udvalg af andre spil såsom PLO, Omaha 8 og det hele krydres med sniper turneringer der også kendes som Head Hunter turneringer fra flere sites.

Spil med og få bonus

Spil med i UBOC5 ved at lave en konto hos UB Poker og modtag op til 111% bonus op til $1100. UB er kendt for at værne utroligt godt om kunderne og har ofte reload bonusser hvilket gennem de sidste ti år er noget som har givet et ton af loyale spillere.