To slags turneringer hos Party Poker

Party Poker der er et af de ældste pokersites i verden er et super godt sted at spille online poker, og man finder to typer af turneringer hos dem. Dette er Sit & Go og MTT turneringer. De fleste spillere kender de to formater, og der kører tusindvis af slagsen døgnet rundt hos Party Poker. Ligegyldigt om du spiller for store beløb eller små, kan du altid finde en turnering der passer til dine behov, og der er faktisk mange gode grunde til at vælge Party Poker hvis man er glad for netop dette format.

Party Points

For hver eneste dollar du bidrager med i rake ved at spille STT og MTT turneringer hos Party Poker vil du nemlig få Party Points. Disse point kan du bruge på at købe lukrative bonusser og lækre gaver i deres online butik, så hvis du gerne vil forkæles og opleve verdens dårligste pokerspillere er det svært at komme udenom denne side. For dem der har hang til store MTT events kan man hver uge spille med om $200.000 i deres store søndagsturnering, og prisen lyder på $200+$15. En gang om måneden bliver der skruet ekstra meget op for tempoet med en $1.000.000 garanteret event.

Attraktiv poker bonus

Har man endnu til gode at have prøvet spillene hos Party Poker, kan man få en attraktiv poker bonus på op til 3000 kroner i forbindelse med ens første indskud. Kunne du tænke dig denne bonus skal du bare bruge koden RIDE500 når du åbner din konto, og så vil din bonus være klar til dig.

Prøv en af de mange STT og MTT turneringer der kører hos Party Poker dagen lang, og spil med om mere end 50.000.000 danske kroner i garanteret præmiepulje hver måned med indskud i alle prisklasser.

Prøv Party Poker