Tjen ekstra rakeback hos Fortune Poker

Fortune Poker giver de næste 3 måneder alle deres nye spillere mulighed for at tjene 10 % ekstra i rakeback. Dette enestående tilbud kan give dig op til €1000 ekstra om måneden, og dette fremragende tilbud bliver ikke trukket fra din normale rakeback på 30 %. Med dette tilbud er der ekstra god grund til at besøge Fortune Poker i den kommende tid, og du kan samtidig spille deres overdådige sign-up bonus fri som har en værdi af op til €1000. Med disse fremragende tilbud er værdien ganske enkelt for høj til at man skal fravælge Fortune Poker hen over sommeren.

10% ekstra rakeback

Den ekstra rakeback er lavet på den måde at du raker mindst €100 og vil derefter modtage en kontant præmie på €10. Sådan fortsætter skemaet på op til €10.000 hvor du vil modtage en €1000 bonus som altså svarer til 10 % i ekstra rakeback. Med dette lette gennemskuelige tilbud har det aldrig været nemmere at tjene en ekstra portion penge for ens spil, og lige nu er der en ekstra god grund til at du skal spille hos Fortune Poker.

Bad Beat Jackpot

Deres store Bad Beat Jackpot har netop rundet €1.150.000 i præmiepulje, og det gør den til verdens største. Dette svimlende beløb venter blot på at blive vundet, og hvis det er noget som du godt kunne tænke dig at være en del af kunne det være en ide at oprette en konto hos Fortune Poker. Deres fremragende tilbud om ekstra rakeback kombineret med deres bonus er simpelthen så godt at selv de hårdeste pokerspillere er ved at få øjnene op for tilbuddet.

Få mere ud af dit spil de kommende måneder hos Fortune Poker og så kan du også optjene 10 % rakeback oven i de 30 % som man ellers får. Det er som sagt muligt at spille deres bonus fri på samme tid, så tøv ikke med at besøge Fortune Poker allerede i dag.

Få Fortune Poker rakeback