Theo Joergensen spiller med i PokerStars NCOOP event 2

I aften kl. 20.00 lyder startskuddet til PokerStars NCOOP event #2, der er en Pot Limit Omaha turnering med et indskud på $109 og en garanteret præmie pulje på $10.000.

Theo deltager

Når PokerStars åbner dørene for NCOOP event #2 i aften, så vil det have fint besøg af selveste Theo ”Theo J” Jørgensen. Hvis du ikke allerede var klar over det, så er Theo Jørgensen nemlig det sidste nye skud på stammen af Team PokerStars. Han har fået rollen som den nordiske pokerambassadør efter Peter Eastgate og hans første store ”opgave” han skal udføre for PokerStars, er altså at deltage i dette års NCOOP.

NCOOP er PokerStars første forsøg på at lave et decideret nordisk mesterskab i online poker, hvor pokerspillere fra de nordiske lande kan dyste om at blive den bedste online pokerspiller. Der bydes på i alt 11 events hvor der dystes i forskellige pokerdiscipliner blandt andet Texas holdem og Pot Limit Omaha.

De fleste er nok klar over at norden har mange store pokerspillere, som er berømte og berygtede verden over. Heriblandt er også en profil som Johnny Lodden, som i øvrigt også er at finde i aftens NCOOP event #2.

Bliv kunde og få $600 bonus

Det bliver helt klart spændende at se hvem der løber med sejren i aften og ikke mindst hvem der klarer sig bedst samlet set over alle 11 events.
Du kan selv deltage i begivenhederne hos PokerStars, og har du ikke en PokerStars konto i forvejen kan du med fordel oprette en her og få dig en dejlig PokerStars bonus på 100 % op til $600 med PokerStars kampagne koden PSP7824.

Lav Stars konto