Stort EUR 24000 STT Race hos Poker Heaven

August måned er så småt ved at være i gang og det betyder at Poker Heaven har annonceret en ny promotion som du helt gratis kan deltage i. Denne kampagne henvender sig til spillere som primært begår sig i Sit N Go turneringer eller STT turneringer som det ofte bliver betegnet som.

€24.000 i præmier

Der vil i denne kampagne være sammenlangt €24000 i præmier som kan vindes af alle kunder hos Poker Heaven ligegyldigt hvor højt de så end måtte spille. Dette tilbud vil dog første starte den 15. august så du har god tid til at oprette en konto og samtidig få en flot bonus til at ligge ud med.

3 races

De mange penge som er sat på højkant vil blive fordelt over 3 races som har henholdsvis €5000, €4000 og €3000 i puljen. Hvor meget du vinder afhænger af hvor mange point du optjener gennem de spil du deltager i, og hvis du som udgangspunkt spiller €30 eller dyrere STT turneringer kan du vinde op til €1250 der venter i førstepræmie. Det er dog en rimelig chance for at alle kan tage sig en portion penge med fra kampagnen, så det kræver altså ikke at du bruger al din tid foran computeren for at være med.

Den første race periode er fra den 15. til den 21. august mens den sidste del er fra 29. august til 4. september. Dette gør at du har 2 gode muligheder for at mose dig frem foran de andre spillere og har en forholdsvis pæn chance for at tage del i dette glimrende tilbud.

Bonus og rakeback

Der er dog god grund til at begynde at spille hos Poker Heaven allerede nu da du kan få en flot 200 % bonus på op til €1000 samt 30 % i rakeback hver måned såfremt du bidrager med mindst €100 i rake.