Stort EUR 20000 VIP Instant Cash race hos 24h Poker

I forbindelse med det nye VIP program hos 24h Poker er det blevet besluttet at det skal fejres med et stort €20000 Race der foregår I perioden 2-8. november. Her har du derfor mulighed for at vinde ekstra høje præmier, og det fede ved denne kampagne er at eventuelle gevinster ikke påvirker de øvrige fordele der er forbundet med det nye og forbedrede VIP program. Læs fuld 24h Poker anmeldelse her.

Du kan derfor skrue helt op for værdien i november måne såfremt du er kunde hos 24h Poker, og der er €2200 i præmie til vinderen af dette race.

Kort varighed giver højere værdi

Dette race varer som bekendt kun 6 dage, og med så kort en periode og €20000 i puljen må man gerne have lov til at sige at værdien er meget høj. Hvis man tænker på hvad man kan få retur for ens spil i perioden, vil man formentlig sætte de små grå på overarbejde, men hvorfor dog også gøre det. Det er bare med at få spillet en masse poker hos 24h Poker i november måned, så man kan få belønninger både fra dette race, men så sandelig også fra det nye lukrative VIP program.

Du kan være med

Alle spillere der har en konto hos 24h Poker kan deltage i denne kampagne, og hvis man ikke har en endnu kan man oprette en i løbet af få minutter. For at give dig ekstra meget valuta for pengene vil 24h Poker belønne dig med en 100 % bonus på op til €500 på din første indbetaling, og denne bonus kan du så spille fri imens du deltager i dette rake race og får kontante bonusser fra VIP programmet.

Sørg derfor for at du får oprettet en konto hos 24h Poker med det samme så du også kan være med.

Opret din konto. Klik her!