Stor skattefri poker bonus for minimum indskud

De fleste poker bonusser har krav om store indskud før den maksimale bonus udløses til spilleren, hvilket gør det svært for mange hobby spillere at modtage den maksimale bonus. Det er således de færreste der kan afsætte op til €1000 i forbindelse med første indskud for at indløse en bonus, hvorfor de må give afkald på store dele af en poker bonus.

Stor Ladbrokes Poker Bonus

Vi var derfor glædeligt overrasket, da vi fandt Ladbrokes Poker bonus tilbud til nye spillere. I modsætning til hoveddelen af alle poker bonus tilbud kan deres bonus udløses på et minimum indskud, hvilket gør det muligt for alle at få en stor poker bonus uafhængig af deres bankroll størrelse. På nuværende tidspunkt kan man modtage op til 5300 kr. for et indskud på kun 265 kr. og har dermed god chance for at få kæmpe value for få sine penge.

Efter indskud har spilleren hele 45 dage til at fri spille det fulde bonus beløb og modtage hele poker bonussen fra Ladbrokes Poker. Dette gøres ved at opsamle så mange pokerpoints som muligt i perioden, hvorefter man modtager sin poker bonus på baggrund af sin spille aktivitet. Spillere kan dermed modtage 5300 kr. selvom de kun har indsat 265 kr., hvilket er et super tilbud i forhold til at bygge bankroll for få start penge.

Registrer dig nu

Vi kan klart anbefale alle at overveje dette bonus tilbud fra Ladbrokes Poker, der er helt unik indenfor poker branchen. De fleste vil uden tvivl kunne fri spille en stor bonus for få penge og dermed få en bonus svarende til en højere bankroll. Herudover er Ladbrokes Poker skattefri for danske spillere, hvilket naturligvis også gælder deres poker bonus.