Spil poker hos PokerStars og modtag USD 600 bonus

PokerStars SundayDet er umuligt at komme udenom PokerStars når snakken falder på online poker. Med en position som verdens ubestridt største poker side er PokerStars det oplagte valg til alle spillere der søger spænding og sjov døgnet rundt. PokerStars har de mest effektive promoveringer nogen steder på internettet, og man bør ikke gå glip af de mange gode tilbud hos verdens førende pokersite.

Brug koden PSP7824 og få bonussen

Som ny spiller hos PokerStars er du berettiget til at modtage en sign-up PokerStars bonus på op til $600 på dit første indskud ved brug af PokerStars Kampagnekode PSP7824, og med en af de nemmeste måder at spille sin bonus fri på, bør man på alle måder kigge nærmere på de mange flotte tilbud hos PokerStars. Din bonus hos PokerStars er på hele 100 % hvilket betyder at du for et indskud på $600 vil modtage $600 i bonus som bliver spillet fri løbende. For hver 17 VPP point du optjener vil du få udbetalt $1 til din konto indtil hele din bonus er spillet fri. Dermed er PokerStars det oplagte valg for pokerspilleren der søger en attraktiv og flot bonus med det største udvalg af spil nogen som helst steder.

Det er vigtigt at bemærke at det rent faktisk er de tre første indskud hos giganten som tæller i forhold til bonus og dermed er der ingen grund til nødvendigvis at indsætte $600 fra begyndelsen.

Udover den store sign-up bonus har PokerStars altid et væld af store promoveringer kørende, og du kan f.eks. spille dig gratis til et sæde ved NAPT Los Angeles hvor både indskud, fly og hotel vil blive betalt af PokerStars hvis du skulle vinde den store freeroll finale som er helt gratis at deltage i. De mange tilbud hos PokerStars gør uden tvivl siden et must for seriøse pokerspillere der vil finde de bedste spil døgnet rundt hos den førende udbyder af poker på internettet.

Med en stadigt voksende position på det store marked vil PokerStars løbende lave endnu større promoveringer eksklusivt for deres egne spillere, og dermed kan det anbefales at få sin sign-up bonus allerede i dag og være klar når PokerStars lancerer deres store og spændende promotions løbende.

Lav dit indskud nu og få op til $600

Lav et indskud hos PokerStars og få markedets bedste poker bonus i dag!

Få PokerStars bonus her!