Spil med i VIP turneringer hos PokerStars

Der er noget helt særligt ved at spille med i VIP turneringer. Det er nemlig kun de mest dedikerede spillere hos PokerStars der opnår adgang til disse spændende turneringer. Som spiller hos PokerStars har man mulighed for at blive en del af deres spændende VIP program som kan give dig adgang til vanvittigt store VIP turneringer. Det er dog kun en brøkdel af de mange spændende tilbud som PokerStars tilbyder deres loyale spillere, og hvis du har mod på at være en aktiv spiller kan du se frem til mere end 50 % i indirekte rakeback.

Fordele for loyale spillere

Loyale spillere har det nemlig rigtig godt hos PokerStars, og de mest dedikerede spillere vil modtage alt lige fra turneringsbilletter, kontanter, bonusser og meget andet. Det er en smule svært at skildre den præcise værdi af VIP programmet, men det kan roligt siges at du vil opnå enormt store fordele hvis du som ny kunde vælger at oprette en konto hos PokerStars.

Den helt store årsag til at spille hos PokerStars er uden tvivl den store aktivitet. Ingen øvrige sider eller netværk kan matche antallet af spillere hos PokerStars, og med op til 150.000 aktive spillere i de sene aften timer er det næsten umuligt ikke at finde et spil som passer til ens behov og ønsker. Der er masser af muligheder, og specielt om søndagen er der ekstra gode grunde til at kigge forbi PokerStars.

Søndag er nemlig højdepunktet i online poker, og lige præcis den dag vil PokerStars forære mindst $1.500.000 væk i deres store Sunday Million turnering. Udover den store Sunday Million kan du også varme op til braget med den spændende Sunday Warm Up turnering som desuden garanterer $750.000.

Brug koden PSP7824

Bliv spiller hos PokerStars og få op til $600 i bonus ved brug af koden PSP7824 under registrering og spil VIP turneringer gratis.

Brug PSP7824 her for maksimum bonus