Spil lynhurtigt online poker hos PokerStars

pokerstars-zoom-pokerÅben en PokerStars konto med det samme, og prøv det nye super fede og actionfyldte Zoom poker. Vind store skattefrie pengepræmier med Zoom poker hos PokerStars.

Det nye Zoom poker hos PokerStars, er allerede blevet en stor succes. Hver eneste dag er der flere tusinder af pokerspillere fra hele verden, der alle sammen logger ind på PokerStars kontoen for at spille Zoom poker.

Det hele er meget mere intenst og vildt når man spiller Zoom poker. Der er nemlig fart over feltet lige fra start, når man først har sat sig ved et Zoom pokerbord hos PokerStars. Uanset om man er til cashgame eller man er til online turneringer, så kan det spilles som Zoom poker.

Zoom poker kan spilles i Holdém, Omaha og Draw-poker på indsatser fra $0,01/$0,02 op til $2,50/$5. Men dette er kun starten på Zoom pokeren. PokerStars har allerede lovet deres kunder, at flere spil og stakes vil blive tilføjet i nærmeste fremtid. For at det ikke skal være løgn, så kan du rent faktisk også spille Zoom poker gratis hos PokerStars.

Hvis du aldrig før har prøvet at spille Zoom poker. Så kan det godt være det vil være en god ide at prøve et gratis spil først, inden du kaster dig over Zoom poker for ægte penge hos PokerStars. Det er nemlig ikke helt som normal poker, som du kender det fra de traditionelle pokerspil.

Godt nok er pokerreglerne 100 % de samme, som når man spiller almindelig og traditionel online poker. Men her stopper sammenligningen også mere eller mindre.

Når man spiller Zoom poker, vil man være i konstant bevægelse. Forstået på den måde, at du kommer ikke til at sidde på din plads, i mere end højest end hånd af gangen. Man skifter nemlig plads og kommer over til et ny pokerbord, hver gang man har foldet sin hånd. Det er uanset om man folder pre eller post flop. Så snart din hånd bliver foldet, så ryger du af sted til det næste bord og bliver tildelt en hånd med det samme.

Du når slet ikke at se den hånd der bliver spillet, med mindre du selv er med i den, før du er videre til det næste bord og med i den næste hånd.

Zoom poker er helt sikkert kommet for at blive, så du kan lige så godt prøve det i dag hos PokerStars.

Har du ikke en PokerStars konto, kan du åben en her uden det koster dig en krone. Bruger du PokerStars bonuskode PSP7824, kan du se frem til at få op til $600 i skattefri pokerbonus fra PokerStars.

Verdens største pokerrum. Spil her!