Spil livebets hos Nordicbet Sportsbetting

nordicbetHvis du er kunde hos Nordicbet Sportsbetting, så kan du spille på vinderen af kampen, mens kampen den stadig er i fuld gang. Vind store kontanter med livebets.

Kender du ikke det, at du har glemt at spille på dagens fodboldkamp, og du er næsten sikker på hvem vinderen bliver? Og så sker der det til din store ærgrelse, at netop det hold du ville have spillet på, de søreme går hen og vinder som du havde forudset. Og du kunne have vundet en større skattefri pengesum, hvis du bare havde været lidt mere vaks ved havelågen, og cyklet ned til tipskiosken i tide.

Sådan behøver det heldigvis ikke at være længere, da du nu kan spille på selve kampen mens den er i gang. Faktisk så kan du spille på kampen, helt hen til aller sidste fløjt fra dommeren. Hvor der normalt er spilstop inden første gang dommeren han fløjter kampen i gang.

Denne form for odds, kaldes for livebets, og det kan praktiseres hos blandt andre Nordicbet Sportsbetting. Det er ikke alle online bookmakere der tilbyder deres kunder, at kunne spille på livebets. Og netop derfor er Nordicbet Sportsbetting, klart en af de online bookmakere vi varmest kan anbefale på det Europæiske marked, hvor du også kan spille og vinde skattefrit.

Det er en helt anden fornemmelse at se en fodboldkamp man har satset penge på. Det er 100 % med til at øge stemningen, når og hvis man kan ane der er en større eller mindre økonomisk gevinst ved at det ene eller det andet hold det taber eller vinder. Det behøver nødvendigvis ikke at være kæmpe store beløb man kan vinde, eller man har spillet for. Selv små penge kan gøre det ekstra spændende at overvære en fodboldkamp.

Uanset hvor store pengepræmier du eventuelt vinder, hvis du vælger at spille hos Nordicbet Sportsbetting. Så vil alle pengene du vinder, være 100 % skattefrie og kan puttes direkte ned i lommen bagefter. Selv deres gigantiske startbonus, som du kan få i forbindelse med dit første indskud, den er også 100 % skattefri. Startbonussen fra Nordicbet Sportsbetting, kan være helt op til 1.000 kroner, og du bestemmer selv hvor stor en bonus du vil have.

Det hele afhænger af størrelsen på din første indbetaling, da dit første indskud vil blive matchet med 100 % op til 1.000 kroner.

Registrer en gratis Nordicbet Sportsbetting konto nu, og gør krav på den skattefrie indbetalings bonus på op til 1.000 kroner.

Live betting i verdensklasse!. Opret konto her!