Spil indenfor din egen komfort-zone

Mange spillere drømmer om at sætte sig til bords med nogle af de største pokerstjerner og spille med de største stakes, der er til rådighed, men i virkeligheden er der meget få mennesker, der har mentaliteten til at spille sådanne spil.

Meget individuelt

For så vidt angår penge, har alle et punkt, hvor de begynder at være klar over, hvad de potentielt kan tabe. For nogle spillere kan det være et meget lille beløb som $25, mens andre spillere kan være i stand til at sidde med $ 500.000 foran dem og stadig spille i deres komfort-zone.

At få spillere ud af deres komfort-zone er den bedste måde at spille poker cash games på. Hvis nogen spilles ud af deres comfort zone, kan det i høj grad lukke en forskel i dygtighed. Dette er, hvad milliardær og forretningsmand Andy Beal forsøgte at gøre, da han udfordrede verdens bedste pokerspillere til en heads-up kamp i fixed-limit Hold’em.
Han vidste, at han var på bagud, hvad angik pokerfærdigheder, mod folk som Phil Ivey, Doyle Brunson og Barry Greenstein, og derfor satte han indsatserne til astronomiske $50,000/$100,000 pr. hånd vel vidende, at de rige pokerspillere ikke havde bankrolls til dette spil, men det havde han.

Spillerne accepterede udfordringen og lagde deres bankrolls sammen og spillede dybest set som et hold, som de kaldte The Corporation. Da holdet nu delte gevinster og endnu vigtigere tab, kunne de koncentrere sig fuldt ud om at spille deres bedste poker, og i sidste ende vandt de ti millioner fra Beal, herunder med en runde, hvor Phil Ivey vandt for omkring $16.600.000!

At have den rigtige bankroll i relation til dine indsatser hjælper dig med at holde dig inden for din komfort-zone. Tab af $50, når du kun har $150 kan være ødelæggende og få dig til at gå bankerot, mens et tab af $50 fra en bankroll på $5.000 næppe ville påvirke dig.
Poker Tips vurderer, at når du er inde i din komfort-zone, vil du lettere kunne tænke klart og træffe gode beslutninger, der vil give dig overskud i det lange løb. Hvis du er uden for din komfort-zone, bare en smule, risikerer du at spille mindre optimalt og begå flere fejl, som kun kommer dine modstandere til gode.

Husk de vigtige råd

Sørg for, at du husker disse råd, når du tager et spil texas holdem