Spil freeroll turneringer hos Fortune Poker

Hver dag kan du finde masser af spændende freeroll turneringer hos Fortune Poker. For at give dig masser af muligheder for at vinde en præmie vil du hver dag kunne finde op til flere freeroll turneringer som ikke har kryptiske krav. Det kan være svært at finde lukrative freeroll turneringer uden krav, men de mange spændende freerolls hos Fortune Poker er særdeles gode og langt de fleste af dem har ingen krav til dig som spiller. Hver dag kører der €60 freerolls, og i weekenden bliver det hele endnu bedre når Fortune Poker inviterer dig til freerolls med krav til raked hands.

Spilles hver fredag

Hver fredag 19.00 dansk tid vil du kunne spille med i en lækker €250 freeroll turnering hos Fortune Poker der blot kræver 50 raked hands i den forløbne uge. Det giver særdeles god mulighed for at vinde en klækkelig skilling uden de helt store krav. De daglige freeroll turneringer hos Fortune Poker med en præmiepulje på €60 har ingen krav, og kræver blot at du registrerer dig som kunde og opretter en konto.

I weekenderne vil du også kunne finde spændende Pot Limit Omaha turneringer hvis du er mere til den populære variant med 4 kort på hånden. De eneste freeroll turneringer hos Fortune Poker der har et decideret krav er dem på €250 og €100 som bliver spillet fredag og lørdag. Resten af ugen kan du uden risiko eller krav spille gratis poker hos Fortune Poker og vinde penge.

Prøv Fortune Poker og få €1000 bonus

Har du endnu ikke prøvet de mange spændende tilbud hos Fortune Poker kan du netop nu oprette en konto helt gratis og sikre dig en stor poker bonus på op til €1.000. Din bonus vil blive krediteret din konto så snart du foretager dit første indskud.

Spil gratis poker hos Fortune Poker. Opret din gratis skattefri Fortune konto her!