Spil anonyme borde hos NordicBet Poker

NordicBet Poker har i et stykke tid haft deres spændende anonyme tilgængelige for deres kunder, og det er faktisk ret spændende at prøve disse borde som adskiller sig markant fra øvrige typer af cash game borde.

Total anonymitet

Du vil nemlig som spiller på disse borde have både dit alias og din by skjult, og derfor kan modstandere ikke tracke dig eller holde statistisk på dit spil. På den måde kan du beskytte din strategi og stadig nyde de mange gode varianter af poker som tilbydes hos NordicBet Poker. Det er selvfølgelig helt gratis at spille på disse borde, og raken er den samme som på andre typer af cash games hos NordicBet Poker.

Alle anonyme borde hos NordicBet Poker er markeret med et A i lobbyen så du altid er sikker på at du finder de rette borde. Du kan både finde Heads-up, 6 max og Full Ring borde i denne type, så der er gode muligheder for at spille mod en række anonyme spillere og sørge for at ingen hajer kan aflure din strategi eller holde styr på hvem det egentlig er som de spiller imod.

Hvis du endnu ikke har prøvet disse borde kan du prøve denne anderledes oplevelse i online poker allerede nu. Du skal bare lave en konto hos NordicBet Poker og indsætte penge, så er du klar til at gå på opdagelse i en ny form for poker.

Nye kunder hos NordicBet Poker har mulighed for enten at få €25 direkte ind på deres konto eller op til €1000 i bonus når der indskydes penge første gang. Den store €1000 bonus kan anbefales hvis du er meget aktiv som spiller, mens den direkte bonus er god til spillere som spiller de lidt lavere niveauer og måske ikke spiller poker hver dag.

Besøg www.dk.bonusriders.com  for at lave din konto hos Nordic Bet