Skattefri og sikker poker hos NordicBet Poker

NordicBet Poker har i en årrække haft massiv fokus på sikker og kontrolleret poker. Med et hav af særlige og avancerede teknikker kan du være sikker på at alt spil hos NordicBet Poker foregår efter bogen og at du ikke behøver bekymre dig om at dine modstandere har urent mel i posen.

Der arbejdes døgnet rundt

Døgnet rundt sidder dedikerede medarbejdere hos NordicBet Poker og kontrollerer at alt foregår som det skal, og den høje sikkerhed er uden tvivl noget som gavner kunderne der på den måde altid er sikre på at tingene kører som de skal.

Foruden den høje sikkerhed og kontrol af spillene og spillerne hos NordicBet Poker, har de på Microgaming netværket en slumpgenerator som testes konstant således at man er sikker på at uddelingen af kortene rent faktisk er 100% tilfældig. Resultaterne af disse tests offentliggøres og er lavet af et certificeret firma med speciale i statistik og sandsynlighed.

Dette betyder at ingen spillere kan have en fordel over for andre i forhold til hvilke kort der måtte komme ud på bordet, og dette er igen en sikkerhedsfaktor som er essentiel for at alle kan spille online poker med ro i sindet.

Bonus og rakeback

Den høje sikkerhed hos NordicBet Poker giver dig ro i sjælen når du skal spille online poker, og der findes næppe et bedre tidspunkt at spille end nu. Lige nu har man nemlig chancen for at få op til €1000 i bonus og op til 50 % i ugentlig rakeback. Disse store tilbud gør NordicBet Poker til et oplagt sted at spille hvis du gerne vil sikre dig en god aftale.

Nyd de mange spændende varianter og turneringer hos NordicBet Poker og vær sikker på at dine gevinster er komplet skattefrie og tjek de mange fede kampagner ud som bliver offentliggjort fra tid til anden.

Tjek desuden de spændende Bad Beat Jackpot borde hvor du kan vinde stort hvis du taber med mindst fire ens i 8ere og derved inkasserer din del af de mange penge der er på højkant.

Opret Nordicbet Poker konto her