Registrer dig og spil hos PokerStars

At spille poker hos PokerStars er både nemt, enkelt og underholdende. Ved at besøge deres hjemmeside har man mulighed for at hente deres gratis software og derefter tilmelde sig. PokerStars er verdens største udbyder af online poker, og deres årelange ekspertise har resulteret i et banebrydende udvalg af turneringer og kontante spil døgnet rundt. Hver uge spillere millioner af kunder online hos PokerStars, og med den nye lovgivning inden for poker i Danmark er det nu blevet helt skattefrit at spille hos den store gigant. Alle bør derfor oprette sig hos PokerStars da ingen andre kan måle sig med deres udvalg.

Få en poker bonus

Ved at åbne en konto hos PokerStars med koden PSP7824 vil du få en himmelsk bonus der er på 100 % af dit første indskud på op til $600. Denne bonus bliver automatisk overført til din konto når blot du bruger den omtalte kode, og herefter er du så klar til at spille din bonus fri i små portioner og se pengene strømme ind. Du kan både spille din bonus fri via cashgames, Sit & Go og endeligt Multi Table Turneringer. Valget er derfor kun dit, og med koden PSP7824 er du sikret den højeste bonus hos PokerStars.

Prøv poker gratis

Før at man begynder at indsætte penge kan det være en god ide at lære spillet at kende til bunds, og i den forbindelse har PokerStars også et par gode tilbud til dig. Du kan helt gratis prøve deres matador-penge spil som findes i alle tænkelige varianter. Dette er en god ting da man på denne måde har masser af tid til at lære spillets finesser at kende inden man begiver sig ud i at spille om rigtige penge.

Spil poker hos PokerStars nu og få op til $600 i bonus.

Registrer dig her