Regionale turneringer hos Party Poker

Hos Party Poker kan du deltage i eksklusive online pokerturneringer, som kun er åbne for regionale kunder.  Spil mod andre landsmænd hos Party Poker.

Afholdes 4 dage om ugen

Hele 4 dage om ugen, kan du spille med i de eksklusive online pokerturneringer hos Party Poker, der udelukkende er gældende for andre landsmænd fra Danmark. Dette er en sjov og spændende måde at prøve kræfter med pokerspillet på, hvor du kan sidde til bords med andre danskere og chatte som du har lyst til på dansk.

Det gør det hele lidt sjovere, når det er folk fra samme land alle sammen. Hvor man frit kan tale sit eget sprog, og ikke er tvunget til at skulle skrive på engelsk i chatten. Eller skulle se på at 2 eller flere russiske spillere sidder og taler sammen, i et sprog man slet ikke kan forstå.  Chancen for at møder nogen man kender i forvejen i disse turneringer er også større, og så kan det jo være man også vinder håne retten, hvis man får slået en af de andre man kender ud af turneringen.

Nu er det naturligvis ikke udelukkende håne retten man spiller om i de regionale pokerturneringer hos Party Poker, der er naturligvis også en masse dejlige skattefrie penge at hente. For at gøre det hele lidt mere interessant og værdifuldt, så har Party Poker været så rare at garantere præmiepuljerne i turneringerne.

Her kan du se en oversigt over tidspunktet for turneringerne, og hvor mange penge der er garanteret i præmiepuljerne:

  • Mandage kl. 21.00 dansk tid – $11 re-buy, $700 præmiepulje garanteres
  • Tirsdage kl. 21.00 dansk tid – $6 re-buy, $500 præmiepulje garanteres
  • Torsdage kl. 21.00 dansk tid – $11 ($5+$5+$1) bounty-turnering
  • Fredage kl. 23.00 dansk tid – $1 freezeout, $100 præmiepulje garanteres

 $500 bonus til nye spillere

Gør dig klar til at spille mod de andre danske kunder hos Party Poker i de regionale turneringer, og vind din andel af de mange skattefrie garanterede præmiepuljer. Ved at oprette dig som kunde hos Party Poker her, hvor du samtidig kan kræve en gigantisk skattefri Party Poker bonus på 100 % op til $500.

Er du den bedste dansker- find ud af det her!