Rakeback og andre fordele hos Unibet Poker

Unibet Poker har noget særligt godt i vente for de spillere som vælger at vælge netop deres pokerrum som ny hjemmebane. Der er nemlig mulighed for at opnå en flot start-bonus, rakeback og særlige fordele for de helt store spillere.

Opsparing til live turneringer

Unibet Poker forstår vigtigheden af at de aktive kunder skal have en særlig behandling, og derfor kan du blandt andet spare op til store live turneringer og modtage 30 % i rakeback hver eneste uge. Dette er dog blot en lille del af de samlede fordele ved denne udbyder, så hvis du vil finde ud af hvorfor 200.000 danskere har en konto hos Unibet skal du bare oprette en med det samme.

Hvordan fungerer rakeback

Rakeback hos Unibet Poker fungerer sådan at man skal optjene et vist antal VIP point for at stige i niveau. Jo højere et niveau du opnår gennem dit spil jo større fordele vil du også kunne modtage. Man kan f.eks. optjene 2.000 point om ugen og få 30 % i rakeback kontant udbetalt til ens konto og for dem der optjener 5.000 point venter der noget helt særligt som mange spillere kunne tænke sig at få fat i.

Info om Unibet Plus

Unibet Plus er nemlig navnet på det brugerniveau som man modtager når man tjener mere end 5.000 point om ugen. Opnår du dette vil du udover de 30 % i rakeback også få en særlig adskilt konto som er din opsparing til at komme med til store live turnering. Mellem 10-20 % af al din rake vil blive tilføjet til denne konto som du så kan deltage i ved at spare penge op til det. Dette er en god mulighed for at købe sig ind i store turneringer uden at skulle bruge penge direkte fra ens bankroll, så dette er et helt vildt godt tilbud for alle.

Spil hos Unibet