PokerStars med ny fast Rebuy turnering

Med lanceringen af en lang række nye og store turnering har PokerStars også valgt at åbne dørene op for en særdeles spændende Rebuy turnering. Denne turnering har navnet Sunday Rebuy og for $100+$9 kan du spille med om mindst $200.000 hver eneste søndag. I dansk valuta svarer det til omkring 1.1 millioner kroner, og det er jo ikke ligefrem noget man skal klage over. Turneringen starter desuden 18.00 dansk tid hvilket er perfekt for danske spillere der ikke ønsker at bruge halvdelen af natten på at spille turneringer på trods af de skulle nå helt til tops.

Sunday Rebuy giver spillere mulighed for at foretage et ubegrænset antal rebuys den første time af turneringen. Hvert rebuy koster $100 hvilket betyder at du kun vil skulle betale et gebyr på din første tilmelding til selve turneringen. Efter den første time af turneringen har alle mulighed for at lave et add-on der giver en flere chips at spille med når turneringen går ind i den spændende og afsluttende fase.

Som enhver anden stor turnering hos PokerStars er der masser af muligheder for at kvalificere sig for små midler. Dagen lang finder du et bredt udvalg af satellitturneringer som også kan sende dig med til denne turnering. Dette er især en god ide hvis man spiller de lidt mindre turneringer men samtidig gerne vil have chancen for at spille med om de store summer uden at betale det fulde indskud.

Hvis du synes denne turnering kunne være noget for dig så opret en konto hos PokerStars i dag med koden PSP7824. Når dette er gjort vil du automatisk modtage en 100 % bonus på op til $600 når du indskyder penge, og så kan du se frem til ekstra penge på kontoen som ny spiller hos PokerStars.

Bliv kunde hos PokerStars her!