PokerStars giver dig USD 10 gratis

Der er nærmest lagt op til fest i hele januar hos PokerStars. Her finder du nemlig et hav af gode tilbud for danske kunder i forbindelse med den nye liberalisering af spillemarkedet. For at byde både nye og gamle kunder velkomne til den danske udgave af PokerStars har man nemlig mulighed for at få $10 helt gratis. Måden det foregår på er ved at du senest den 31. januar logger ind på din gamle konto og flytter den til deres nye danske side, og inden for 24 timer vil du så få udløst de $10.

Ekstra tilbud til danske spillere

Det er dog ikke kun gratis penge man kan få hvis man er hurtig til at flytte ens konto hos PokerStars. Der vil nemlig også blive spillet hele fire freerolls i løbet af måneden hvor der i hver turnering er lagt $5000 i præmiepuljen. Det er helt gratis at tilmelde sig hver turnering, og kræver hverken at du indbetaler penge eller optjener point. Er du derfor glad for gode tilbud er det med at slå til nu så du både kan få gratis penge og give dig selv chancen for at vinde stort i en af de 4 freerolls.

Betingelser for de gratis penge

Betingelserne for at kunne udbetale de $10 eller yderligere beløb som man vinder med denne kontante bonus er blot at man optjener 10 VPP point. Dette kan for de fleste vedkommende klares på under 30 minutter ved de kontante borde, så der er alle muligheder for at du kan starte året på en særdeles god maner hvis du blot vælger at være hurtig til at flytte din konto.

Nyd den nye udgave af PokerStars og husk at alt hvad du vinder fra den 1. januar 2012 og fremad er 100 % skattefrit

 

Bliv kunde hos PokerStars