PokerStars bonus

Hos PokerStars er der noget for enhver smag uanset om man ønsker at spille højt eller lavt eller man ønsker at spille cashgame eller online pokerturneringer.

Hver eneste dag kommer der massevis af nye kunder, som alle sammen gerne vil spille poker online hos det mest populære pokerrum på markedet.

Opret dig gratis

Hvis du også har fået øjnene op for det fantastiske pokerspil, kan du helt og aldeles gratis oprette dig som kunde hos verdens største online pokerrum. Her kan du hver dag møde tusindvis af andre pokerspillere, der alle sammen brænder ligeså meget for pokerspillet som du selv gør.

Gratis poker og FPP turneringer

Hvis man ønsker at spille gratis poker, er dette også en mulighed, da PokerStars hver eneste dag tilbyder masser af gratis pokerturneringer. I disse kan du vinde rigtige penge uden at skulle investere en eneste krone selv.

Der findes også andre former for “gratis” pokerturneringer, hvor du kan tilmelde dig for FPP (Frequent Player Point). Disse point optjenes hver gang man spiller poker for rigtige penge.

Når du har tilstrækkeligt med FPP til at deltage i en FPP pokerturnering kan du bare tilmelde dig og se om du kan vinde en af de mange lækre pengepræmier, eller hvad der nu spilles om i den enkelte turnering. I nogle af disse turneringer kan man også vinde rejsepakker til de største live poker events, som eksempelvis EPT som er forkortelsen for European Poker Tour.

VPP points og bonus

Udover at du optjener FPP hver gang du spiller poker online for ægte penge hos PokerStars, optjener du også det man kalder for VPP (VIP Player Point). Disse point kan man ikke bruge til, at købe sig ind i diverse online turneringer eller købe andet PokerStars merchandise for. Disse point bruges til at udregne din VIP status samt til udregning af frispilning af din PokerStars poker bonus.

Det er nemlig sådan, at alle nye kunder hos PokerStars kan få en mega PokerStars bonus på 100 % op til $600. Pokerbonussen kan enten modtages i forbindelse med dit første indskud hvis du vælger at indbetale $600, eller du kan vælge at dele den op i 3 bidder. PokerStars giver dig nemlig mulighed for, at få den samlede PokerStars velkomstbonus på 100 % op til $600 fordelt over dine første 3 indskud. På den måde behøver du ikke, at foretage et stort indskud første gang for at få maksimal bonus. Det skal dog nævnes at de 2 efterfølgende indskud skal laves senest 90 dage efter første indskud for at de giver bonuspenge.

PokerStars Kampagnekode

For at få din PokerStars pokerbonus, skal du blot huske at indtaste PokerStars kampagnekode PSP7824, når du bliver bedt om en bonuskode i forbindelse med dit indskud. Med PokerStars bonuskoden aktiverer du deres velkomstbonus og du vil få matchet dit indskud med 100 % op til $600. Bonus systemet foregår på den måde, at så snart du har foretaget din indbetaling, vil du via PokerStars banken se en bonus indikator. Her kan du se hvor stor en bonus du har i sigte, og hvad det kræver for at få den udbetalt.

Du får nemlig din bonus udbetalt i små rater af $10 pr. 170 VPP du optjener. Dette foregår helt pr. automatik, og du vil få overført dine $10 direkte til din PokerStars spillekonto, hver gang du har optjent de 170 VPP. Man har hele 180 dage til at optjene alle de nødvendige VPP, før bonussen udløber. Man skal huske, at de 180 dage inkluderer alle de 3 første indskud, så man får ikke 180 nye dage når man laver sit 2. og/eller 3. indskud.

Det er forholdsvist nemt, at spille sin PokerStars poker bonus fri indenfor tidsgrænsen, som faktisk er den bedste når der snakkes om online poker bonus.

Selv nye pokerspillere, der måske ikke er så erfarne endnu, vil kunne spille PokerStars bonussen fri uden de store problemer. Hvor lang tid og hvor meget det kræver, afhænger til dels af størrelsen på bonussen, ens evner som pokerspiller og hvor meget tid man har til rådighed til pokerspillet om dagen.

Jo højere niveau man spiller på og des bedre man er til poker og des mere tid man kan spille poker om dagen på, des stærkere går det med at spille poker bonussen fri.

Et eksempel på frispilning

Dette kan illustreres via følgende eksempel, som nemmest illustreres ved at skildre to forskellige Sit & Go spillere.

Spiller er A er en øvet og erfaren pokerspiller der til dagligt spiller $22 Sit & Go turneringer, og kan spille 6 Sit & Go turneringer på samme tid.

Spiller B er en helt ny pokerspiller der til dagligt spiller $5.50 Sit & Go turneringer, og kan spille maksimum 2 Sit & Go turneringer på samme tid. Begge spillere kan spille ca. 3 timer om dagen, og begge spillere har indsat $100 til sin PokerStars konto.

I begge tilfælde tager det omkring en times tid, at spille en 9 mands Sit & Go turnering som ikke hverken er en turbo eller en hyper turbo turnering.

Vi ved at hver spiller får udbetalt $10 pr. 170 VPP de optjener, og vi ved at man optjener 5.5 VPP for hver $1 man betaler i turneringsgebyr.

Spiller A vil derfor kunne spille sin PokerStars bonus på $100 fri på 8.5 dage ca., i og med han kan spille 6 x $22 Sit & Go turneringer på samme tid i 3 timer om dagen. Dette giver ham 2 x 5.5 VPP = 11 VPP pr. Sit & Go turnering – 6 x 11 VPP pr. time = 66 VPP pr. time – 66 VPP x 3 = 198 VPP pr. dag. Han skal optjene 1700 VPP for at opnå den fulde bonus på $100 – 1700 / 198 = 8.5 dage.

Spiller B vil kunne spille sin PokerStars bonus på $100 fri på 103 dage ca., i og med han kan spille 2 x $5.5 Sit & Go turneringer på samme tid i 3 timer om dagen. Dette giver ham 0,5 x 5.5 VPP = 2,75 VPP pr. Sit & Go turnering – 2 x 2,75 VPP pr. time = 5,5 VPP pr. time – 5.5 VPP x 3 = 16.5 VPP pr. dag. Han skal optjene 1700 VPP for at opnå den fulde bonus på $100 – 1700 / 16.5 = 103 dage.

Eksempler forklaret

Med ovenstående eksempler viser det, at det aldrig vil kunne betale sig for nybegynderen, at foretage et indskud på mere end ca. $200. Dette fordi han ikke vil kunne få hele bonussen spillet fri indenfor de 180 dage.

Fælles for dem begge er dog, at de begge får præcis det antal bonuspenge udbetalt som de har fortjent i og med at bonusser hos PokerStars frispilles i mindre portioner og spillere mister altså ikke bonuspenge selvom hele bonussen ikke kan nås at frispilles.

Dette er en situation man kan komme ud for, hvis man vælger at spille poker online hos et poker site, hvor de ikke udbetaler hele bonussen før man har optjent alle de point der kræves. På denne måde, kan man nemt risikere, at man mister hele sin bonus, hvis ikke man når at leve op til bonuskravene.

Det er derfor super vigtigt man forbereder sig grundigt, inden man tager imod et bonus tilbud fra et pokerrum, og nærlæser bonuskravene for den givne poker bonus. Så kan man nemlig hurtigt vurdere om det er en poker bonus der er værd at gå efter, og om man kan nå at spille hele bonussen fri ud fra de evner man har som pokerspiller og den tid man har til rådighed.

PokerStars har ubetinget et af de absolut bedste tilbud på markedet og det er helt sikkert en bonus der bør frispilles og ligeledes bør man altid tage mod de reload bonusser som gives et par gange om året.

PokerStars’ software

PokerStars’ software har i mange år været den absolut bedste i online pokerverdenen, hvilket har været stærkt medvirkende til, at PokerStars den dag i dag er verdens største pokersite, målt på antallet af spillere.

Vil du vide mere om PokerStars softwaren, kan du læse mere hos Pokersoftware.dk.