Peter Eastgate auktionerer sit WSOP bracelet

Den danske 2008 World Series of Poker Main Event vinder, Peter Eastgate, har besluttet at sætte sit armbånd på auktion på ebay, hvor bud på $16,000 eller mere vil blive accepteret. Eastgate, der afsluttede poker karrieren tidligere på året, har afsløret alle indtægter fra salget går til velgørenhed og UNICEF.

Attraktivt at få fingrene i

De fleste pokerspillere, især turnerings pokerspillere, drømmer om at få deres hænder på det eftertragtede guld armbånd og mindst pengene. Det lader dog til, at armbåndet ikke har så meget betydning for Eastgate, der blev den yngste Main Event Champion nogensinde, da han vandt det for to år siden.

Han siger, at han stadig føler en stor ære i sin titel, men at armbåndet aldrig bliver brugt og at han ikke rigtig er den slags person, der bærer smykker. Samtidig understregede han, at hvis salget af det mest eftertragtede poker smykke kan hjælpe andre, ville han blive glad. Armbåndet i sig selv er lavet af 168 gram 18 karat hvidguld og har i alt 291 diamanter, der er af 2,81 karat. En uafhængig juveler værdiansatte armbåndet til omkring £10.000, selv om der tydeligvis er nogle historie og prestigemæssige ting knyttet til det også.

Store resultater for eksil-danskeren

Eastgates Main Event sejr var $9.152.416 værd, da han overlevede 6.843 andre spillere, herunder russiske Ivan Demidov heads-up. Han fulgte sin episke sejr op med nogle fremragende resultater rundt om i verden, herunder en runner-up placering i den £5.000 store EPT London Main Event, der var mere end en halv million britiske pund værd!

Vi stadig at se Peter Eastgate tilbage ved poker bordene på et tidspunkt, men indtil videre nøjes vi med denne flotte gestus fra eksverdensmesteren.