Party Poker Rakeback

Verdens engang største pokerside har integreret rakeback direkte på alle spilleres konto hvilket betyder at pokerspillere hele tiden kan følge den rakeback som kan opnås. Party poker rakeback programmet kaldes Palladium Elite og giver spillere mulighed for at modtage op til 40% rakeback fra pokersiden.

Høj rakeback for aktive spillere

Endvidere så kører pokersiden i perioder med forskellige individuelle rake races hvor spillere kan hjemtage en endnu større procent ved at deltage i de promotions som kaldes Gladiator og The Cash Machine og i perioder hvor disse tilbud kører, kan den effektive rakeback gå op til over 65%.

Det skal ej heller glemmes at Party Poker har en EU licens og er dermed verdens største pokerrum med skattefrie gevinster og skattefri rakeback til danske spillere hvilket har en meget stor værdi. At kunne modtage rakeback og ikke skulle betale skat at indtægten ikke er uden betydning og det er klart anbefalelsesværdigt at oprette en konto hos dette pokerrum til trods at Full Tilt Rakeback er noget der tiltrækker rigtigt mange danske spillere.

Der er også indikationer der tyder på at pokerrummet igen engang vil blive verdens største hvor især købet af World Poker Tour er et signal til omverdenen om at når og hvis USA igen åbner for spillesider så står Party Poker klar til at indtage dette marked på ny. De er de eneste som har lavet en aftale med US omkring tiden før UIEGA og den amerikanske lovgivning og de er de eneste som har betalt kompensation til den Amerikanske stat.

Brug koden RIDE500

Nye spillere kan ved brug af en Party Poker bonuskode få op til $500 oven i den Party Poker rakeback aftale som automatisk følger med når man laver en helt ny konto hos dem.

Poker er bare sjovere hos et stort rum som eksempelvis tilbyder en turnering hver den første søndag i en måned med hele seks millioner kroner i førstepræmie. Selvom det er dyrt at tilmelde sig turneringen så kan man kvalificere til den for meget små penge hvilket vi klart anbefaler spillere at gøre.