Party Poker giver USD 40000 bort til turneringsspillere

Hos Party Poker kan du hver måned spille med om mere end $40000 som gives væk til både MTT og STT spillere. Party Poker vil gerne give dig lidt ekstra incitament hver måned, og derfor vil gives de mange penge væk til de skrappeste turneringsspillere.

Leaderboard præmier

Du kan som spiller hos Party Poker både vinde adgang til freerolls, kolde kontanter og mange andre fede præmier. Dette store leaderboard påvirker desuden ikke din bonus eller din rakeback, så du kan vinde ekstra mange penge ved at spille her.

MTT spillere kan vinde op til $2000 i præmie for at være den bedste spiller i den forløbne måned, mens Sit N Go spillere kan se frem til en hovedpræmie på intet mindre end $2500. Disse store præmier er ikke til at kimse af, så hvis du alligevel er en trænet turneringsspiller kunne det meget vel være at du skulle ligge din fokus over på Party Poker som også tilbyder favorable fordele i form af både bonusser, store kampagner og op til 50 % i rakeback.

Op til 50% Party Poker rakeback

Førhen kunne man maksimalt få 40 % i rakeback via VIP programmet hos Party Poker, men da interessen var så høj, valgte Party Poker at forbedre kravene for programmet således at man nu kan få op til 50 % i Party Poker rakeback. Det spændende ved VIP systemet hos Party Poker er at man både vil modtage penge direkte ind på ens konto sammen med en stor bonus. På den måde vil man både have ekstra penge at spille med, men også mulighed for at spille en bonus fri på samme tid.

Dette unikke system har gjort at flere og flere er begyndt at spille hos Party Poker, og hvis det lyder som noget for dig så opret dig nu med koden RIDE500 og få op til $500 i bonus og mulighed for 50 % i rakeback.