Om Covenant

Covenant er en blog som fortæller pokerspillere om særdeles gode poker bonus og poker rakeback tilbud. Der er en verden af pokersider som tilbyder forskellige aftaler og den jungle er endog meget svær for meningmand at gennemskue. De enkelt tilbud har forskellige benævnelser men uanset om det kaldes rakeback, bonus, VIP eller loyalitetsprogram så er det et udtryk for nøjagtigt samme ting. Nemlig det faktum at en pokerspiller får noget af det pokerrum hvor vedkommende spiller poker på nettet.

Det er uomtvisteligt ikke ligegyldigt hvor man spiller og der er masser af ting som skal tages med i beslutningsprocessen. Leder man efter en udsøgt service og en rigtig god deal omkring Poker på nettet så er Classic Poker en fantastisk løsning for danske pokerspillere. Der ydes dansk support døgnet rundt hvilket er noget et fåtal af pokerrum tilbyder danske spillere i dag.

Leder man tilgengæld efter enormt med spillere så er det nødvendigvis PokerStars som der skal laves en konto hos. Dog giver en konto hos dem ikke mulighed for at få rakeback da politikken er at de ganske enkelt ikke tilbyder spillerne den rabat ordning. Poker på nettet er og bliver noget danskerne har taget til sig og der tales om op til 400,000 spillere der ofte spiller poker på nettet.

Poker er dermed blevet en sport for befolkningen og dermed er der basis for en blog som hjælper alle disse folk med at finde det pokerrum som passer bedst til den enkeltes behov. Spillere som nyder at kigge på spil hvor store summer skifter hænder bør lave en Full Tilt Poker konto da det er der hvor de største spil forekommer i dag.

Besøg Covenant.dk og se vores opdateringer af de hotteste tilbud fra pokerverdenen til spillerene. Opdatering og information opdateres som minimum ugentligt.