Oddset Awards 2016: Den vildeste, den uheldigste og årets kupon

Danske Spil har fundet på noget helt gakkelak. En award for Oddset-spillere med fantastiske præmier, herunder en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse til en værdi af 15.000 kr. og/eller en tur til Premier League for to personer til en værdi af 8000 kr.

Vi præsenterer hermed Oddset Awards 2016, hvor din Oddset-kupon kan komme i betragtning i tre forskellige kategorier; Årets Vildeste Kupon, Årets Uheldigste Kupon og selvfølgelig Årets Oddset-Kupon.

Vinderen af Årets Oddset-Kupon kommer med på Verdens Bedste Fodboldrejse, mens vinderne af de to andre kategorier hver får en rejse for to personer til Premier League-bold.

kategorier_oddset_awards

 

Sådan deltager du i Oddset Awards 2016

For at deltage i Oddset Awards skal du tage et billede af en kupon (husk at dække stregkoder og kvitteringsnumre til) som du vil indstille til en af de tre kategorier, og herefter sende den ind til Danske Spil.

Billedet af din kupon sender du til oddsetawards@danskespil.dk, hvor du i emnefeltet skriver hvilken kategori du vil indstille din kupon. Har du været drøn uheldig er det selvfølgelig i kategorien “Årets Uheldigste Kupon”.

Kuponerne skal være købt fra d. 19. september til og med d. 16. oktober, og alle spil på kuponerne skal være afgjort senest d. 16. oktober hvor Oddset Awards-nomineringerne indstilles.

Vinderne offentliggøres i Uge 42 på danskespil.dk.

 

#ODDSETAWARDS – Vær med i liren på Instagram og Twitter

Danske Spil smider også en lækker præmie på bordet til alle der deltager i Oddset Awards liren på Instagram og Twitter.

Her lyder opfordringen, at du skal uploade et billede af dig selv, din kupon eller hvad du end måtte forbinde med Oddset Awards og bruge hashtagget #OddsetAwards.

Når du gør dét, er du automatisk med i kampen om et gavekort til en fodboldrejse på 5000 kr. samt diverse gavekort til UniSport på 600 kr. stykket.

For at vinde i denne ekstrakonkurrence behøver du altså ikke nødvendigvis have vundet en stor præmie – eller været gået glip af en på uheldig vis. Det gælder blot om at være kreativ, og vise Danske Spil hvad DU forbinder med Oddset Awards.

Hvis du kan diske op med nogle kreativt, uforventet og måske en smule frækt, har du altså chancen for at snuppe et gavekort til en fodboldrejse til en værdi af 5000 kr.

oddset_awards_bund