Oddset

danske-spil-oddset-580x330

Hundredvis af væddemål på Oddset

Hver eneste uge spiller tusindvis af danskere på Danske Spils Oddset, der er en af de største spilleportaler herhjemme.

Danske Spils Oddset er stedet for et væld af forskellige sportsspil, hvor du både finder traditionelle vinderspil (1, X, 2), ligesom man via Danske Spils hjemmeside også kan spille Live, hvor man i direkte kampe kan spille på hjørnespark, målscorer og meget mere.

Det traditionelle Oddset, du kender

De fleste kender nok Oddset for ”Den Lange”, der er en kupon med over 200 kampe, du hver uge kan finde i danske supermarkeder, kiosker og spillehaller. Dertil findes tilmed en udvidet version online, hvor du udover at kunne gætte kampens udfald, også kan gætte på hjørnespark, antal scorede mål og så videre.

Dette er den traditionelle form for betting, som de fleste kender til, og via Oddset er der mulighed for at spille på fodbold fra Premier League, tennis på ATP World Tour, basketball fra NBA og meget mere til, hvilket man har mulighed for at gøre inden kampen, ligesom man også kan gøre det, mens kampen er i gang på Oddset Live.

Som noget nyt har Danske Spil nu også lanceret ”eOddset”, hvorfra man kan spille på E-sport – eksempelvis DotA og StarCraft 2.

Andre spil på Oddset

Ydermere giver Oddset dig også mulighed for en række andre spil. Disse går under navne som ”Måljagt” og ”Vinderen”.

Her handler det ikke nødvendigvis om at gætte en kamps udfald. Det kan i stedet for handle om at gætte de præcise resultater i et par fodboldkampe, gætte vinderen eller andenpladsen i en sportsliga og en række andre spiltyper.

Disse spil er derfor lidt ud over det, men ellers plejer at beskæftige sig med, hvorfor de også kan være et godt bekendtskab.

Spil Oddset online!

Når du spiller online hos Danske Spil, kan du gøre brug af fordele du ikke får nede i kiosken eller hos din normale forhandler. Danske Spil tilbyder f.eks. risikofrie væddemål og freebets på flere af de største kampe, hvis du spiller online.

Disse kampagner er en god måde at presse ekstra værdi ud af bookmakerne, og dermed øge chancen for at lave overskud på betting på den lange bane.

En anden fordel ved at spille online er, at du får en velkomstbonus, som du ikke får nede i din lokale kiosk. Dit første indskud fordobles nemlig i form af bonuspenge, så du har ekstra penge at spille for fra starten. Alt det kan du selvfølgelig læse mere om på Oddsets hjemmeside.

danske-spil-580x330