Nyt high stakes poker tv show er på vej

Pokeren er kommet for at blive. Det må vi efterhånden erkende, og de store tv-transmitterede cash games har vundet stor respekt og glæde blandt poker fans hele verden over. Et af de shows der har haft størst succes er uden tvivl programmet ’High Stakes Poker’. Programmet har flere gange haft besøg af profiler som Gus Hansen, Phil Ivey, Tom Dwan, Patrik Antonius og mange flere. Der kommer dog et nyt show nu som vil involvere flere af de store online profiler og et par af de nyeste stjerner inden for de højeste spil i online poker.

High Stakes Hold’Em er navnet

Navnet på det nye program er High Stakes Hold’Em og vil blandt andet få besøg af spillere som Andrew ’luckychewy’ Lichtenberger, Daniel ’Jungleman12’ Cates og flere af de sponserede spillere som er en del af det store ’Brunson 10’ hold vil også være at finde når de første episoder løber af stablen omkring juni måned.

Hvorvidt at High Stakes Hold’Em vil vinde lige så stor kærlighed blandt pokerspillere verden over som det andet program High Stakes Poker, er endnu ikke til at vide, men mon ikke at profiler som specielt Daniel ’Jungleman12’ Cates kan vække flere pokerspillere op for at tage en times tid med en af verdens største stjerner ved filten.

Det skal blive utroligt spændende at se om det nye program vil blive lige så populært som de øvrige shows, men hvis man ikke har mod på at vente helt til juni på at se det nye program, er der positive nyheder forude. Det velkendte show High Stakes Poker starter nemlig deres 7. sæson den 26. februar hvor der vil blive masser af action når de største profiler sætter sig ned og spiller med i det vanvittigt store cash game.

Starter til juni

Datoen for offentliggørelsen af showet er ikke helt sikker endnu, men producenterne regner med at det vil være klar i juni måned.