NordicBet Poker tilbyder nu endnu mere rakeback

NordicBet Poker er igen på banen med et fantastisk tilbud til alle nye spillere. Som ny kunde hos NordicBet Poker kan du nemlig få op til 50 % i rakeback hver eneste uge!

50 % rakeback i en begrænset periode

Det er noget helt nyt som ellers ikke har været muligt førhen, men endnu engang viser NordicBet Poker, hvor højt de værdsætter deres mest loyale spillere. For at modtage 50 % i rakeback skal man rake for €500 om ugen, og det er noget som forholdsvis nemt kan gøres, hvis man spiller dagligt. Der er også gode nyheder til dem der spiller knap så meget, for også disse spillere vil have mulighed for at få mere i rakeback.

Spillere der raker for €30-€249 vil få 30 % i rakeback, raker du for €250-€499 vil du modtage 40 %, og til sidst vil du få hele 50 % i rakeback ved at rake mere end €500 om ugen. Dette enestående tilbud gælder helt frem til den 31. juli, så det er bare med at få taget del i denne helt vanvittigt gode kampagne.

NordicBet Poker valgte for nylig at forbedre deres rakeback system sådan, at din rakeback bliver udbetalt ugentligt i stedet for en enkelt gang om måneden. På denne måde vil du være bedre rustet til de dårlige tider, der uomtvisteligt kommer i poker, og det er noget som vil vække glæde hos selv de mest ivrige grinders.

På trods af det nye og særdeles gode rakeback tilbud, vil du stadig kunne vælge frit mellem de to spektakulære NordicBet Poker bonus, som der tilbydes hos NordicBet Poker. Du kan frit vælge imellem €25 direkte ind på din konto eller op til €1.000 i normal sign-up bonus.

Tilmeld dig nu og få rakeback

Nyd godt af dette tilbud og få op til 50 % i rakeback hver eneste uge hos NordicBet Poker og en særdeles god bonus.

Opret en NordicBet Poker konto Nu!