Modtag op til EUR 1000 poker bonus med Classic Poker

Det danskejede pokersite Classic Poker har gennem mange år opbygget et omdømme som det førende sted at spille poker for danske pokerspillere. Siden Classic Poker så dagens lys fra mange år siden har firmaet altid været drevet af Henrik Witt, som også assisterer kunderne ved eventuelle uoverensstemmelser eller spørgsmål. Derfor har Classic Poker altid haft et godt omdømme og alle pokerspillere med kendskab til online poker kan derfor også vide sig sikre på at Classic Poker er det sikre valg, når man skal vælge et nyt sted at spille online poker på internettet.

Holder til på Boss Media netværket

Classic Poker holder i dag til på det store Boss Media netværk som i mange år har været kendt for at være et netværk med masser af action, store garanterede turneringer, og et hav af bløde modstandere. Gennem årene er flere og flere kommet til, og Boss Media kan nu prale af at være top 10 over de mest besøgte pokernetværk i hele Europa.

Udover den flotte software, den personlige danske support, og ikke mindst det store flotte udvalg af spil, kan man som ny kunde hos Classic Poker også få en flot 200 % sign-up bonus på helt op til €1.000. Alt hvad du skal gøre for at få denne fantastiske bonus er at oprette dig som spiller hos Classic Poker, og så vil du få en sign-up bonus på det dobbelte af det indskud du laver.

Få din €1000 bonus

Dermed vil du som ny kunde få hele €1.000 i bonus hvis du laver et indskud på blot €500. Det er noget man kan kalde god værdi, og da Classic Poker er Danmarks ældste officielle skattefrie pokersite er der masser af gode grunde til at kigge forbi Classic Poker og spille med i de mange fantastiske promoveringer som Classic Poker hele tiden laver.

Lav en Classic Poker konto nu.