Midstakes Race hos 24h Poker

Det kan være hårdt at begå sig på de højere takster indenfor online poker, og i februar måned byder 24h Poker på en lækker kampagne for dem som spiller €1/2 og højere inden for No Limit Texas Hold’Em og Pot Limit Omaha. Helt præcist vil alt spil på NL200, NL400, PLO200 og endeligt PLO400 tælle med i kampagnen.

Hvis du optjener, bare 75 point hver dag på disse takster vil du kunne få del i €5000. Perioden du skal optjene dine point i er fra den 7-14. februar, og hvis du har klaret kravet vil du få andel i pengene straks efter.

Kun Hold’Em og Omaha

Dette tilbud er kun tilgængeligt for spillere der begår sig inden for Hold’Em og Omaha, men til gengæld er dette også de varianter som langt størstedelen af alle pokerspillere har hang til. Hvis du gerne vil være med i denne kampagne kan du desuden være glad for at der ikke behøver at optjenes mere end de 75 point om dagen i den forløbne uge. Der er derfor ingen grund til at sidde klistret til skærmen unødvendigt længe, og med €5000 til deling kunne det være en seriøs kapitalindsprøjtning til din pokerkonto.

Opret en konto gratis

Har du mod på at være i denne nye kampagne fra 24h Poker, så skal du bare oprette en konto med det samme. Det er selvfølgelig helt gratis at gøre, og du kan endda også få fat i deres gode sign-up bonus når du laver dit første indskud. Bonussen er en 100 % af slagsen og kan give dig op til €500 ekstra så snart den er spillet fri.

Vær med når de €5000 skal vindes, og sørg for at du får del i præmiepuljen ved at optjene 75 point hver dag i en uge.

Spil hos 24h Poker. Klik her!