Magic number freeroll hos Betfred Poker

Hos Betfred Poker afholdes der hver mandag en speciel freeroll hvor man som kunde kan vinde adgang til turneringen ved at optjene 100 Betfred point i den forløbne uge.

Denne freeroll henvender sig især godt til småspillere som godt kunne tænke sig at dyste med om ekstra store præmier for meget rimelige krav. Du skal som sagt blot optjene 100 point i den forløbne uge, og så vil du automatisk modtage en turneringsbillet til turneringen som spilles hver mandag. Du finder den spændende freeroll under fanen freerolls hos Betfred Poker.

£1000 i præmiepuljen

Det er som sagt helt gratis at spille med i den store turnering, og der vil være flotte £1000 på højkant. Det er kun kunder hos Betfred Poker som kan deltag og derfor kan du forvente et meget lille deltager antal i forhold til hvad der ellers ville være tilfældet hos de andre store udbydere af online poker.

Betfred Poker er i øvrigt et ganske sublimt sted at spille online poker. Både små og storspillere har masser af gode ting at se frem til i form af store bonusser, et godt VIP program og masser af gode freeroll turneringer. Gennem tiden har Betfred Poker fået kælenavnet The Bonus King, og det er ganske enkelt fordi de giver flere bonusser væk til deres loyale spillere end nogen som helst andre udbydere.

Hvis du ikke har prøvet at spille hos Betfred Poker endnu kan du med fordel oprette en konto gratis og gå på opdagelse i dette enorme univers af online poker. Nye spillere vil kunne få op til $1000 i bonus og gratis mulighed for at blive VIP spiller og modtage en månedlig bonus for deres rake.

Spil dig til et sæde i den ugentlige £1000 Magic Hand freeroll hos Betfred Poker