Legendariske pokerspillere

De mest legendariske pokerspillere i historien

Det er ikke let at udvælge de mest ikoniske navne indenfor poker, da der er så mange spændende navne at vælge i mellem.

Herunder kan du dog læse om de mest legendariske pokerspillere nogensinde i historien.

Daniel “Kid Poker” Negreanu

Den første legendariske pokerspiller vi retter blikket mod, er ingen ringere end Daniel “Kid Poker” Negreanu.

Den canadiske pokerspiller var med helt fremme under det store pokerboom, og du kunne næppe tænde for et pokerprogram, uden at du ville støde på hans velkendte ansigt, og hans underholdende personlighed.

Daniel Negreanu blev hurtigt et publikumsfavorit, hvilket nok var en af grundene til, at PokerStars skrev kontrakt med ham, så han blev en af deres ambassadører. En titel som den danske pokerspiller Theo Jørgensen også har haft indtil for ganske nyligt.

Negreanu blev især kendt på, at han var utrolig dygtig til at læse sine modspillere, og ret præcist vide hvilke kort de sad med på hånden i en given hånd. Han mener selv, at hans succes er kommet i land pga. hans hukommelse, da han har en usædvanlig evne til at huske, hvilke kort hans modspillere har haft, når de har spillet en hånd mod ham eller en anden på bordet.

Negreanu har dermed vist, hvad det kan føre med sig, hvis man virkelig er vågen ved pokerbordet og iagttager, hvad de andre spillere laver.

Phil Hellmuth

Så er turen kommet til den arrogante og åbenmundede Phil Hellmuth. Man kommer ikke udenom, at Phil Hellmuth er en af de bedste pokerspillere, der nogensinde har levet, og det viser hans resultater.

Hele 13 WSOP bracelets, hvor et af dem kommer fra 1989, hvor han vandt WSOP Main event, som den yngste spillernogensinde.

Det er altid underholdende at se, når Phil Hellmuth spiller, og du er aldrig i tvivl om, hvis han sidder ved bordet. Amerikaneren er nemlig meget åbenmundet, utrolig arrogant og så har han noget af et temperement.

Du kan hvert fald godt forvent en oral øretæve, hvis du suger Phil Hellmuth ud med en one-outer.

Phil Ivey

Hvis du har ser på Phil Ivey og tænker, at han minder dig om en anden, så er det fordi, at han har et ansigt, der godt kunne forveksles med den professionelle golfspiller, Tiger Woods.

Der er dog ingen tvivl om, at mens Woods er bedst med køllen, så er Ivey bedst ved pokerbordet.

Phile Ivey anskues af mange, som den bedste all-around pokerspiller overhovedet. Med dette menes der, at han ikke blot mestre at spille Texas Hold’em, men faktisk er dygtig til stort set alle varianter af poker der findes.

Det er aldrig lykkedes Phil Ivey at vinde Main event ved WSOP, men han har alligevel samlet hele 9 bracelets sammen.

Ivey er en ligeledes en utrolig dygtig cashgame spiller, og han er ikke bleg for at gamble. Således vil du ofte kunne finde ham på de højeste stakes, enten ved pokerbordene eller i casinoet.

Doyle Brunson

En af de største legender i poker, er Doyle Brunson. Han er samtidig også en af de spillere, der har holdt ud længst tid ved pokerbordene.

Doyle Brunson der blev født i 1933, er således stadig aktiv ved pokerbordene den dag i dag, og han er indehaver af 10 WSOP bracelets. Ud af disse 10 er to af dem for at have vundet WSOP main event.

Brunson er den første pokerspiller til at have vundet over $1.000.000 i præmiepenge. Han er ligeledes i pokerens Hall of Fame, og så blev han i 2006 kåret til at være den mest indflydelsesrige person for poker af Bluff Magazine.

Viktor Blom

Navnet Viktor Blom siger dig måske ikke meget, men måske “Isildur1” i stedet gør. Tilbage i 2009 dukkede “Isildur1” frem på PokerStars, hvor han med det samme begyndte at spille på de højeste indsatser.

Der var ingen der vidste, hvem der stod bag brugernavnet “Isildur1” og den unge Viktor Blom formåede længe at holde det skjult. Det skabte en masse opmærksomhed, og folk i pokerkredse kunne snakke længe om, hvem de mente, der var bag de nu ikoniske brugernavn.

Viktor “Isildur1” Blom holdte på sin hemmelighed i hele to år, før han var nødt til at give sig til kende. Dette var da også kun grundet, at PokerStars skrev kontrakt med ham, så han nu var en af “PokerStars Proerne”

Vanessa Rousso

Vi kan ikke komme uden om en af de smukkeste spillere, der nogensinde har siddet ved den grønne filt. Vanessa Rousso blev set som et af de største sexsymboler i poker, og hun har været med i det populære Sports Illustrated Swimsuit magazine.

Foruden at hun havde stor succes med sit udseende, så var hun også en meget succesfuld pokerspiller. Således havde hun allerede i en alder af 30 år vundet for mere end $3.000.000 i præmiepenge.

Dette har bl.a. gjort hende til en af de mest succesfulde kvindelige pokerspillere nogensinde.

Foruden sit talent ved pokerbordet, så er Vanessa Rousso også en af de spillere, der er gået forrest i kampen om at legalisere spil og poker i USA generelt.