Lars Boending vinder PokerStars Sunday Warm Up igen

Der er store udsving i poker. Specielt hvis man spiller turneringer, men Lars Bønding har på trods af det faktum, netop afsluttet endnu en imponerende bedrift, da han sent søndag nat kunne rejse sig som vinder af den store PokerStars Sunday Warm Up turnering. En sejr der gjorde danskeren 750.000 kroner rigere. Udover den flotte sejr, er det kun 4 uger siden at Lars Bønding vandt den selvsamme turnering, hvilket bringer hans månedsløn op på mere end 1.500.000 kroner på blot 4 uger!

Anden gang på fire uger

Med flot og stærkt spil hele turneringen igennem, udgjorde den sympatiske dansker en yderst reel trussel til titlen, og da de var 3 spillere tilbage valgte hans modstandere glædeligt at lave en aftale, der sikrede Lars Bønding den absolut højeste udbetaling. Den indbyrdes aftale sikrede Lars Bønding $127.744,80, samt yderligere $10.000 da sejren var i hus.

Den imponerende bedrift siger alt om hvor suveræne danskerne er i disse tider, og sidst så vi i december at også Sunday Million hos PokerStars havde en dansk vinder. Med det flotte resultat kan man kun gisne om, hvor godt et år danskerne går i vente, og hvis vi ellers bare kunne få Jesper Hougaard til at storme med frem, kunne man gå og håbe på at både Sunday Million og Sunday Warm Up bliver en fast del af den danske succes.

Med den fornemme sejr til Lars Bønding, har hans igangværende tur til Bahamas altså ikke været helt uden afkast. I turneringen blev Lars Bønding hurtigt slået ud, men hvad betyder det, når man kan vinde imponerende 750.000 kroner ved blot at spille lidt online poker.

Bliv kunde hos PokerStars og få $600 bonus

Det skal blive spændende at se, om Lars Bønding på mirakuløs vis kan lave et hattrick i den kommende tid, og i så fald vil det være en helt vanvittig præstation af den sympatiske dansker.

Download PokerStars.