Ladbrokes Poker tilbyder dansk telefon support

Ladbrokes Poker har i mere end 10 år været et af mest besøgte steder på internettet for danske pokerspillere. Grundene er mange, men der er lige præcis en enkelt ting der gør at Ladbrokes Poker er særligt fordelagtigt for danske kunder. Der er nemlig mulighed for at ringe til deres kundeservice på et dansk telefonnummer og hurtigt få hjælp til de problemer eller spørgsmål man måtte have. Der er nærmest ingen andre udbydere som kan tilbyde denne service, og det er en stor lettelse at kunne få fat på kundeservice hurtigt og nemt via et dansk telefonnummer.

Det er gratis at ringe

Siden du kan ringe direkte til Ladbrokes Poker behøver du heller ikke bekymre dig om din telefonregning. Det koster kun almindelig takst, og er derfor betragteligt billigere end diverse andre sider som kræver at man ringer til et udenlandsk nummer og betaler en høj takst samtidig med man skal formulere sig på engelsk. Der kan tales med danske medarbejder alle dage mellem 08:00 og midnat ved at ringe 80889573.

Op til 5500 kroner i bonus

Ladbrokes Poker har masser af lækre ting i vente til dig hvis du er på jagt efter et nyt sted at spille online poker. Op til 5.500 kroner i bonus gives væk, og der er mulighed for at tjene op til 30 % i rakeback hver eneste uge som led i en stor kampagne. Ydermere vil Ladbrokes Poker gerne invitere dig med til turneringer for €1000 så snart du har indbetalt penge, og det gør det ekstra nemt at få bygget en sund kapital gennem ens spil.

Der er desuden mulighed for at kvalificere sig til en lang række spændende live turneringer gennem Ladbrokes Poker, og de mange typer af cash games, STT og MTT turneringer gør det bare endnu sjovere at spille netop her.

Tøv ikke, opret dig i dag og så kan du også få hjælp via dansk kundeservice og få fingrene i op til 5.500 kroner i skattefri bonus. Besøg Ladbrokes Poker og lav en konto hos et af de absolut mest respekterede pokerrum i verden.