Kvalificer dig til USD 50000 turnering hos Everest Poker

Everest Poker afholder hver eneste uge en stor $50.000 garanteret turnering. Den store turnering bliver spillet hver søndag, og med et uhørt lavt niveau blandt de deltagende spillere er den store turnering et godt bud på en god søndagsturnering. Den store turnering regnes for at være blandt de blødeste ud af de ugentlige søndagsturneringer, og man bør således ikke snyde sig selv for at spille med om de mange penge når Everest Poker åbner dørene op for den største ugentlige turnering hver eneste søndag.

Spilles hver søndag og er populær

Gennem de sidste par år har Everest Poker vundet større og større andele af det store europæiske marked for online poker, og en af hemmelighederne bag deres store succes er deres fremragende VIP program og deres helt uhørt gode sign-up bonusser. Nye kunder hos Everest Poker behøver hverken at spekulere på at indsætte en formue eller skulle bruge oceaner af tid på at spille deres bonus fri. Ved blot at lave et indskud på $5 kan du få hele $300 i bonus med Everest Poker. Dette fremragende tilbud er kun for spillere gennem rakeriders.dk og derfor kræves det også at du benytter koden RIDER300 når du registrer din nye konto hos Everest Poker.

Den store ugentlige $50.000 garanterede turnering byder på masser af poker for alle pengene, men hvis du foretrækker at bruge lidt færre penge på de store online turneringer, har Everest Poker masser af store satellitturneringer hver dag hvor du for så lidt som 50 optjente Summit Point kan vinde dit sæde til det store brag. Dermed er der uhørt mange muligheder for at sikre sig en billet til de store brag hver eneste søndag.

Få $300 i poker bonus

Opret dig som kunde hos Everest Poker og få din $300 poker bonus i dag ved at lave et indskud på så lidt som $5. Benyt koden RIDER300 når du registrerer din nye konto hos Everest Poker og få det maksimale ud af dette gode tilbud.

Spil Everest turnering her!