Kvalificer dig for 0 kroner til WPT Irland med Party Poker

Det eneste du skal bruge for at sikre dig et gratis sæde til WPT i Irland, er en spilkonto hos Party Poker og tiden til at vinde en WPT Irland pakke af $6.000.

Du behøver ikke en gang at have eneste krone stående på din Party Poker konto, for at kunne spille med om de daglige adgange til WPT Irland online finalen. Alle der har en spilkonto hos Party Poker kan helt og aldeles gratis spille med i de daglige online satellitter.

Her kan der vindes adgang til de daglige sub kvalifikations turneringer, hvor der igen kan vindes adgang til de ugentlige online WPT Irland online finaler. I de ugentlige WPT Irland online finaler, stiller Party Poker 1 WPT Irland pakke til en værdi af $6.000 på højkant. Det kan dog sagtens ske, at der vil være mange flere pakker at spille om, da der vil være en WPT Irland pakke for hver 20 deltagere i online finalen.

Det koster $320 at købe sig direkte ind

Hvis man ikke har lyst til at bruge tid på at vinde sin adgang til online finalen kan man også bare nøjes med at købe sig direkte ind i turneringen. Det koster et indskud på $320, hvis man vil betale sig direkte ind i WPT Irland finalen hos Party Poker. Har man ikke så mange penge, vil det være langt sjovere, at kvalificere sig, uden at det har kostet en eneste krone.

Kampagnen ender d. 18. december

Du kan spille med i de daglige WPT Irland gratis turneringer, der løbende starter op med jævne mellemrum hos Party Poker. Du finder WPT Irland turneringerne i lobbyen, ved at kigge under kvalifikations turneringerne og søge på dem der er gratis. Hver søndag kl.15.00 dansk tid, afholdes de ugentlige online finaler hvor du kan vinde WPT Irland pakkerne. Det er muligt at vinde en af de mange WPT Irland pakker, frem til og med d.18. december kl.15.00 dansk tid.

Party Poker lover at alle der opretter sig som kunde, kan få helt op til $500 i skattefri pokerbonus ved sin første indbetaling. Dette foregår ved, at du skriver RIDE500 under Party Poker bonuskode, og laver et indskud på op til $500 eller mere. Straks vil du få $500 sat ind på din Party Poker bonuskonto, hvorfra pengene vil blive overført til din spillekonto efterhånden som du efterlever bonuskravene fra Party Poker.

Spil med om WPT pakkerne her!