Kongsgaard spillede en umenneskelig stor online poker session

Søren KongsgaardDer er ikke mange mennesker der formår at spille så mange online pokerhænder som danske Søren Kongsgaard præsterede i nat. Søren Kongsgaard spillede 30.353 poker hænder på under 16 timer.

Mere end 30.000 hænder

Der er mange pokerspillere der ville begynde at se syner og få firkantede øjne, hvis de bare skulle det halve af det antal pokerhænder som den danske poker pro Søren Kongsgaard han spillede i nat. Søren formåede nemlig at spille intet mindre end 30.353 online pokerhænder i en lang poker session i går, og det tog ham endda ”kun” lidt under 16 timer at høvle så mange pokerhænder igennem.

I gennemsnit svarer det nogenlunde til hvad en almindelig pokerspiller, der kun spiller onlinepoker for hyggens skyld, han spiller på et helt år. Derfor kan det virke at umenneskeligt mange hænder, hvis man skulle koge ens spil på et helt år, ned til under 1 døgn. For Søren Kongsgaard var det dog ikke noget han gjorde hverken for at blære sig, eller i forbindelse med et væddemål. Det var simpelthen bare fordi det gik rigtig godt, og fordi han ikke kunne stoppe den gode rytme igen.

Han er dog ikke afvisende for at han på et senere tidspunkt, kunne være interesseret i at indgå et decideret væddemål om hvor mange hænder han kan spille i en session. Får han de rigtige odds, stiller han gerne op og forsøger at spille over 100.000 online pokerhænder indenfor et døgn – uden at sove vel at mærke.

Søren spillede alle hænderne hos Full Tilt Poker, som også er hans arbejdsgiver, i deres populære Rush Poker variant. Rush Pokeren har den unikke funktion, at man kan folde ens hånd, for straks at få tildelt en ny hånd på et nyt bord. Derfor kan man naturligvis spille væsentlig mange flere hænder end normalt, hvor man er nødt til at vente på at resten af bordet spiller hånden færdig.

Få rakeback og bonus hos Full Tilt Poker

Har du selv lyst til at prøve at spille Rush poker hos Full Tilt Poker, kan du oprette en gratis konto ved at gå igennem vores link. Benytter du dig af Full Tilt Poker henvisningskode RIDER600, vil du kunne få en pokerbonus på 100 % op til $600. Plus at du også kvalificerer dig til at få en Full Tilt Rakeback aftale på 27 % med i købet.

Lav Full Tilt Rakeback konto