Kongsgaard er klar til Full Tilt Poker Merit Cyprus

Søren Kongsgaard som til dagligt lever på Cypern som professionel pokerspiller er klar til at forsvare øen når Full Tilt Poker Merit Cyprus Classic idag starter. Således vil spillere som Phil Ivey, David Benyamine, Michael ’The Grinder’ Mizrachi og mange flere prominente navne stille op til den store $5000 buyin turnering med mulighed for rebuys.

Andet år i træk

Sidste år blev den samme turnering også afholdt på Cypern hvor turneringen var en del af World Poker Tour programmet og havde et buyin på $10.000. I år har Full Tilt Poker dog selv valgt at overtage turneringen og derved er buyin således sat ned til $5000 og der er blevet mulighed for at lave rebuys i turneringen hvis man skulle ryge ud.

Niveauet er ifølge Kongsgaard til at overkomme sig, og således er mange af de bosatte rige russere, libanesere og tyrkere klar ved filten, som bare gerne vil have en sjov oplevelse og således ikke umiddelbart er favoritter til at tage titlen hjem.

Der er dog også udover Søren et par kendte danske ansigter som har valgt at tage flyveturen til solskins-øen for at forsvare de danske farver. Således stiller Jesper Petersen & Mads Schmidt Hansen også op til turneringen som bliver spillet idag.

Bliver spændende at følge

Det bliver spændende at se om den sympatiske danske pro kan levere et stort resultat til turneringen, han er som sagt bosat på øen så mon ikke Søren Kongsgaard ville være glad for at vinde titlen. Søren Kongsgaard vælger at spille på dag 1B som påbegyndes lørdag d. 21 august. Baggrunden for dette er at Kongen håber at der først kommer en del folk fra forskellige dele af middelhavsområdet og støder til turneringen på dag 1B.