Kom gratis med til GSOP Live Greece hos Betsson Poker

GSOP Live er på rekord tid blevet en af de mest populære turneringsserier inden for live poker i verden, og hvis du godt kunne tænke dig at komme med til den kommende turnering i Grækenland har du mulighed for at vinde et sæde helt gratis hos Betsson Poker.

Hver aften 20.00 vil der nemlig blive spillet en freeroll turnering hvor de bedste spillere vil gå videre til en af de mange satellitturneringer der hver dag sender spillere med til den store event i det græske ferieparadis.

Helt gratis

Det koster dig ikke så meget som en rød øre at være med i den daglige freeroll turnering, og med en billet til en af deres kvalifikationsturneringer i hånden er din vej til Grækenland blevet endnu nemmere, så det kan uden tvivl anbefales at spille med når billetterne deles ud 20.00 dansk tid hver aften.

Du behøver hverken at have lavet et indskud eller andet for at spille med, det er alt sammen helt gratis. Betsson Poker vil nemlig gerne have dig til at forsvare de danske farver i den kommende event, så spil med og pak kufferten nu.

Pakker til $3600

Hver pakke vundet hos Betsson Poker til GSOP Live i Grækenland har en værdi af $3600 og inkluderer både indskud til turneringen såvel som hotel ophold, flybilletter og alt andet. Du skal derfor bare sørge for at få pakket dit tøj ned og gøre dig klar til dyste med om de helt store præmier når GSOP Live endnu engang finder sted.

Opret dig hos Betsson Poker allerede i dag og så kan du spille med hver aften helt gratis og se om du kan blive en af de heldige vinder der skal med til GSOP Live i Grækenland som forventes at få besøg af mere end 1000 spillere fra hele verden.