Jonathan Karamalikis vinder APPT Sydney

Der var lagt op til en stjernespækket kavalkade af poker da finalebordet under dette års sidste Asian Pacific Poker Tour skulle afholdes i Sydney, Australien hvor spillere som Antonine Amourette, Daniel Negreanu og Roland de Wolfe alle gjorde deres indtræden på det spændende finalebord der skulle sikre og dygtig og heldig spiller en tidlig julegave i form af en førstepræmie på $459.510 AUD og titlen som vinder af årets sidste APPT turnering. Det var med 289 spillere til start at turneringen løb af stablen, og med sin placering i Australien var det primært de lokale der gjorde deres vej til turneringen, men også flere af de store stjerner valgte at tage den lange tur over Atlanten.

Daniel Negreanu imponerede

Daniel Negreanu der leverede imponerende spil gennem hele turneringen var af mange den største favorit til at gå hele vejen og tage titlen hjem, men et par dårlige hænder og en manglende evne til at have den sidste portion held når det galte, gjorde at canadieren måtte tage til takke med en noget skuffende 9. plads der indbragte ham $36.415 AUD som nok må siges at være en bitter placering for en spiller af hans kaliber. Roland de Wolfe som af mange er frygtet og respekteret som en af de bedste pokerspillere kunne heller ikke finde rytmen under det store finalebord, og han måtte også tage til takke på en noget skuffende 8. plads der dog sikrede ham $50.285 AUD for sine anstrengelser.

Fik stor præmie for sejren

Jonathan Karamalikis overraskede de øvrige spillere og efter en længere heads-up duel kunne den unge herre kalde sig vinder af dette års sidste APPT turnering som indbragte ham en flot førstepræmie på $459.510 og titlen som vinder af en APPT turnering.

Top fem i turneringen blev således

1. Jonathan Karamalikis AUD$459.510
2. Benjamin McLean AUD$294.780
3. Tom Rafferty AUD$164.730
4. Peco Stojanovski AUD$121.380
5. Antoine Amourette AUD$97.970