Jake Cody vinder WPT London Main Event

Selvom langt størstedelen af de danske pokerspillere valgte at tage turen til Cannes i Frankrig frem for til London for at spille World Poker Tour, så var den store WPT event i London alligevel spækket af de største navne. Phil Ivey kom blandt andet og dystede, men han måtte desværre kaste håndklædet i ringen længe inden at spillerne var i pengene.

Vandt det hele

Jake Cody vandt WPT Main Eventen, hvor han løb med førstepræmien på hele $425.492 og den flotte titel, men det er ikke nyt for Jake Cody at blande sig blandt de bedste ved de store turneringer rundt omkring i Europa. I Januar vandt Cody EPT Deauville, hvor han kunne tage intet mindre end $1.200.000 med hjem for sejren. Ganske enkelt imponerende. Nu kan han også tilføje en WPT titel til sit CV – og mon ikke at vi kommer til at se meget mere til Jake Cody i fremtiden.

Justin ’BoostedJ’ Smith som de fleste kender fra online poker, hvor han i mange år har været fast inventar på de høje No Limit Holdem stakes borde, gjorde også sin store entre på live scenen ved den store WPT Highroller turnering, hvor han heads-up slog Tony G og kunne rejse sig fra bordet med titlen og $219.131.

Ikke dårligt for den amerikanske pro der i noget tid har lagt i dvale mht. Turneringsresultater.

Til alle dem der ønsker at gøre Jake Cody kunsten efter, kan vi anbefale Party Poker, der er officiel sponsor for World Poker Tour. Dette betyder masser af billige qualifiers til WPT, hvor spillere kan få drømmen opfuldt for få penge.

Få $500 i bonus hos Party Poker

Sign up i dag og modtag en eksklusiv $500 Party Poker Bonus på første indskud.