Hvor finder man rakeback information på pokersiderne

Poker rakeback tilbydes normalt ikke direkte af pokersiderne, da rakeback er en omkostning for pokerrummet, hvorfor de selvfølgelig håber man vælger en aftale uden poker rakeback. Spillere vil med andre ord ikke finde rakeback aftaler på pokersidernes egne hjemmesider, idet dette ville være dårlig forretning. Dette står imodsætning til poker bonusser som tilbydes direkte fra pokersiderne som promotions, der skal lokke pokerspillere til pokerrummet.

Vigtigt at have rakeback

Alle der ønsker en poker rakeback aftale skal derfor gå igennem en rakeback affiliate, der tilbyder rakeback aftaler på de forskellige online pokerrum. En rakeback aftale er naturligvis et must for alle spillere der tager poker seriøst, hvorfor vi råder alle til at finde en rakeback aftale på deres pokerrum. Mange der signer up uden en rakeback aftale vil ofte fortryde bagefter, når de finder ud af hvad de går glip af hver måned. På de fleste pokersider kan man modtage mellem 30-40 % i rakeback, hvilket bliver til mange penge over tid. Pokerspillere uden poker rakeback er således normalt spillere, der har været uvidende om tilbudet eller ikke undersøgt markedet ordentlig før de signede up.

Rakeriders.dk er et godt tilbud

Vi kan klart anbefale www.rakeriders.dk til spillere der søger en rakeback affiliate. Med fokus på danske pokerspilleres behøv, har siden været Danmarks førende rakeback leverandør igennem flere år og tilbyder rakeback aftaler på alle de bedste pokerrum i verden.